HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ο λόγος που δεν παρευρέθηκε στο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Εν μέσω των πανηγυρικών προετοιμασιών για το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο Ουίνδσορ, μια εκπληκτική ανακοίνωση κυμάτισε τα μέσα ενημέρωσης, καθώς ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν θα παρευρεθεί λόγω «προσωπικού ζητήματος».

Η απότομη αλλαγή στα σχέδια προκάλεσε θόρυβο τόσο στον Τύπο όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι ο πρίγκιπας ήταν μόλις λίγα λεπτά μακριά από τον χώρο.

Το σοκ της απουσίας του Ουίλιαμ επιδεινώθηκε σύντομα από τραγικά νέα. Μετά τη λειτουργία, το Παλάτι αποκάλυψε τον ξαφνικό θάνατο του Τόμας Κίνγκστον, συζύγου της Λαίδης Γκαμπριέλα Κίνγκστον , κόρης του Πρίγκιπα και της πριγκίπισσας Μιχαήλ του Κεντ.Ο πρόωρος θάνατος του Κίνγκστον , σε ηλικία μόλις 45 ετών, πρόσθεσε άλλο ένα στρώμα θλίψης σε μια ήδη ταραχώδη περίοδο της βασιλικής ιστορίας.

Τις τελευταίες εβδομάδες, η μοναρχία συγκλονίστηκε από μια σειρά ανησυχητικών γεγονότων, συμπεριλαμβανομένων των φόβων για την υγεία και των απροσδόκητων αποκαλύψεων. Από την άγνωστη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά της Κέιτ Μίντλετον μέχρι τη διάγνωση καρκίνου του Βασιλιά Καρόλου, κάθε ανακοίνωση έχει αυξήσει την ανησυχία του κοινού.

Οι λεπτομέρειες σχετικά με τον θάνατο του Κίνγκστον παραμένουν σπάνιες, αλλά η έκρηξη θλίψης από τη βασιλική οικογένεια είναι απτή. Ο Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα εξέφρασαν τα θερμά τους συλλυπητήρια, τονίζοντας την υποστήριξή τους προς τη Γκαμπριέλα και την οικογένεια Κίνγκστον σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.Κέιτ Μίντλετον

Δεν υπάρχουν ενημερώσεις για την κατάσταση της Κέιτ Μίντλετον

Ωστόσο, παράλληλα με τη θλίψη, υπάρχουν ερωτήματα για την ξαφνική αποχώρηση του πρίγκιπα Ουίλιαμ. Οι εικασίες ξέσπασαν, με τις ανησυχίες να αυξάνονται για την υγεία της Κέιτ παρά τις διαβεβαιώσεις από το Παλάτι. Τα επίσημα μηνύματα σχετικά με την απουσία του Ουίλιαμ ήταν ασυνεπή, τροφοδοτώντας περαιτέρω την αβεβαιότητα.

Παρά την αναταραχή, ο Ουίλιαμ αναμένεται να επαναλάβει τα επίσημα καθήκοντά του τις επόμενες ημέρες, προκαλώντας ανησυχίες σχετικά με τη φύση και τον επείγοντα χαρακτήρα του «προσωπικού του θέματος».

Κέιτ Μίντλετον: Το Παλάτι του Κένσινγκτον εξέδωσε νέα ενημέρωση για την υγεία της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Selena Gomez: Ο απολογισμός που έκανε την ημέρα των γενεθλίων της

HerNewskl

Τζο Μπάιντεν: Γίνεται 81 ετών & σημειώνει νέο ρεκόρ ως ο γηραιότερος εν ενεργεία πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ

HerNews ka

Emily Ratajkowski – Pete Davidson: Τους “τσάκωσαν” σε ραντεβού να αγκαλιάζονται μετά από τις φήμες ότι είναι ζευγάρι

HerNews ka