HerNews.gr
Διεθνή

«Μικρό Ταρανδάκι»: Η πραγματική Martha ετοιμάζεται για δεύτερη καταιγιστική συνέντευξη

Η «πραγματική Martha» από το «Μικρό Ταρανδάκι» πρόκειται να δώσει μια δεύτερη συνέντευξη μετά την “βόμβα” εμφάνισή της στο Uncensored του Piers Morgan.

Την περασμένη εβδομάδα, η Fiona Harvey, 58 ετών, με καταγωγή από το Aberdeenshire, επιβεβαίωσε ότι ο Richard Gadd βασίστηκε πάνω της για τον χαρακτήρα της Martha στην επιτυχημένη εκπομπή του Netflix  κατά την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη.

Ωστόσο, αρνήθηκε ότι καταδίωξε ποτέ τον κωμικό, ότι του επιτέθηκε σεξουαλικά ή επιτέθηκε στη φίλη του.  Εμφανιζόμενη στο Piers Morgan Uncensored, η Fiona Harvey, 58, με καταγωγή από το Aberdeenshire, επιβεβαίωσε ότι ο Richard Gadd βασίστηκε σε αυτήν τον χαρακτήρα της Martha στο επιτυχημένο σόου του Netflix.Ο Podcaster James English – ο οποίος είναι παρουσιαστής του “Anything Goes” – ισχυρίστηκε τώρα ότι ηχογράφησε μια συνέντευξη με την Fiona Harvey και ανακοίνωσε την επερχόμενη κυκλοφορία της.

Μοιράζοντας τα νέα με τους 421.000 ακολούθους του στο Instagram, ο James έγραψε: «Σύντομα έρχεται podcast με την Baby Reindeer Fiona Harvey».

Η ανάρτηση έχει συγκεντρώσει πάνω από 10.000 likes τις τελευταίες 24 ώρες και πυροδότησε έντονες συζητήσεις μεταξύ των ακολούθων – με ορισμένους να υποστηρίζουν ότι η Harvey υφίσταται «εκμετάλλευση».

Κάποιος έγραψε: «Ζούμε σε τρελούς καιρούς που οι καταδιώκτες παίρνουν τα φώτα της δημοσιότητας». 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James English (@jamesenglish2)

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι πρέπει να πάρεις συνέντευξη από τον Richard Gadd αφού και αυτός είναι ένας πολύπλοκος χαρακτήρας».

Η σειρά ισχυρίζεται ότι η γυναίκα stalker του κωμικού διεξήγαγε μια αδυσώπητη εκστρατεία καταδίωξης που ξεκίνησε αφού τη σέρβιρε σε μια παμπ του Λονδίνου ενώ εργαζόταν ως μπάρμαν. 

Η επιτυχία του Netflix βλέπει τον Donny Dunn (Richard Gadd) να προσφέρει στη Martha ένα φλιτζάνι τσάι το οποίο της το κέρασε, κατά τη διάρκεια της πρώτης τους συνάντησης, κάτι που η Fiona Harvey στη συνέντευξή της ισχυρίστηκε ότι δεν συνέβη ποτέ.  

«Κανείς δεν παίρνει τίποτα δωρεάν στο Hawley Arms», είπε, αναφερόμενη στην παμπ όπου φέρεται να συναντήθηκαν. 

Στη συνέχεια, η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι ο Gadd «διοργάνωσε τη συζήτηση» που είχε με κάποιον άλλο στο μπαρ, προσθέτοντας: «Έμοιαζε να έχει εμμονή μαζί μου από εκείνη τη στιγμή και μετά».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Richard Gadd (@mrrichardgadd)

Η φερόμενη ως stalker είπε ότι «αναγκάστηκε» να πει την δική της πλευρά της ιστορίας, αφού έλαβε απειλές θανάτου μέσω ίντερνετ μετά την κυκλοφορία της σειράς.

Η Fiona Harvey αρνήθηκε επανειλημμένα ότι καταδιώκει τον Gadd στην πραγματική ζωή, περιγράφοντας την σειρά ως «έργο φαντασίας, έργο υπερβολής».

Και όταν ο Morgan τη ρώτησε αν ο Gadd της είχε προσφέρει ένα δωρεάν φλιτζάνι τσάι αφού μπήκε στην παμπ όπου δούλευε, εκείνη απάντησε: «Όχι, δεν είναι σωστό».

«Δεν μου πρόσφερε ένα φλιτζάνι τσάι… Ήμουν για ένα γεύμα, μια λεμονάδα, και πεινούσα πολύ, πολύ. Είμαι διαβητική, οπότε πεινάω πολύ. Άρα αυτό είναι αλήθεια».

Τότε ο Morgan ρώτησε: «Και του μίλησες;» Με την ίδια να απαντάει: «Και διέκοψε μια συζήτηση… είπε, “Ω, είσαι Σκωτσέζα» και βασικά κουμάνταρε τη συζήτηση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Richard Gadd (@mrrichardgadd)

Η 58χρονη ισχυρίστηκε ότι ήταν έτοιμη να πάει σε δικαστήριο για να υπερασπιστεί τον εαυτό της ενάντια στους ισχυρισμούς που διατυπώθηκαν στη σειρά.

Όταν ο Morgan ρώτησε αν «θα κινηθεί κατηγορηματικά νομικά», εκείνη απάντησε: «Απολύτως, εναντίον του (Gadd) και του Netflix».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Fiona Harvey αναφέρθηκε σε μια σκηνή της σειράς όπου ο χαρακτήρας «Martha» παραδέχεται ότι εκφοβίζει τον χαρακτήρα του Gadd και τιμωρείται με ποινή φυλάκισης εννέα μηνών.

«Αυτό είναι εντελώς αναληθές, πολύ, πολύ δυσφημιστικό για μένα, πολύ επιζήμιο για την καριέρα μου», είπε.

«Μικρό Ταρανδάκι»: Ποια είναι η πραγματική “Μάρθα” και που βρίσκεται τώρα;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Εμανουέλ Μακρόν: Η φωτογραφία με το ανοιχτό πουκάμισο

Her News

Maluma: Περιμένει το πρώτο του παιδί με τη σύντροφό του Susana Gomez – Δείτε το φύλο

HerNews ka

Lana Del Rey: Έπεσε θύμα κλοπής – Της έκλεψαν τον υπολογιστή με τα τραγούδια της

HerNews ka