HerNews.gr
Διεθνή

Μοντέλο βρήκε τραγικό θάνατο από τρένο κατά τη διάρκεια φωτογράφισης

Η Cinthya Nayeli Higareda Bermejo , ένα 30χρονο μοντέλο με καταγωγή από τη Βενεζουέλα, έχασε τη ζωή της σε τραγικό δυστύχημα ενώ πραγματοποιούσε μια φωτογράφηση δίπλα στις γραμμές του τρένου, κοντά στη μεξικανική πόλη Γκουανταλαχάρα.

Η εφημερίδα «El Sol» αναφέρει ότι το μοντέλο πόζαρε στις κάμερες όταν την «ρούφηξε» η ατμομηχανή ενός τρένου υψηλής ταχύτητας που περνούσε από δίπλα της με πάνω από 180 χιλιόμετρα την ώρα.Model killed by train during photoshoot on tracks - Need To Know

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έσπευσαν αμέσως στο σημείο, αλλά έφτασαν έγκαιρα μόνο για να επιβεβαιώσουν τον θάνατο της γυναίκας.

Το σώμα της Higareda Bermejo αφέθηκε λίγα εκατοστά από το δρόμο δίπλα σε τρίποδο και φωτογραφικό εξοπλισμό. Model Cinthya Nayeli Higareda Bermejo, 30, killed by high-speed train during photoshoot - VnExpress International

Η επίσημη εκδοχή του τυχαίου θανάτου του μοντέλου

Η Cinthya Nayeli Higareda Bermejo είχε σχεδιάσει να τραβήξει τις φωτογραφίες με φόντο το τρένο, αλλά κατέληξε πολύ κοντά στις γραμμές.

Ο Luis Joaquin Mendez Ruiz , επικεφαλής της Εισαγγελίας, ενημέρωσε ότι «αυτό που μας λένε είναι ότι έφτασε πολύ κοντά στο τρένο όταν περνούσε και συνέβη το περιστατικό, προφανώς κατάφερε να της τραβήξει τα ρούχα και αυτό ήταν που το προκάλεσε. Θα συνεχίσουμε να το εξετάζουμε».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Sam Asghari: Αγνώριστος μετά από τον χωρισμό του με την Britney Spears – Έχασε 40 κιλά

HerNews ka

Μάθιου Πέρι: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του

HerNews ka

Λίστα Forbes: Οι 10 πλουσιότεροι Αμερικάνοι του 2023

HerNews ka