HerNews.gr
Αφιερώματα

Nicola Coughlan: 5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για την πρωταγωνίστρια του «Bridgerton»

Το 2020, ανακαλύπτουμε τη Nicola Coughlan με τα τρυφερά χαρακτηριστικά και τα πολύχρωμα φορέματα της Penelope Featherington στο The Bridgeton Chronicle στο Netflix. Η σειρά αφηγείται τις ρομαντικές ίντριγκες νεαρών πρωτοεμφανιζόμενων στην αγγλική αντιβασιλεία του 19ου αιώνα, όπου η Ιρλανδή ηθοποιός είναι με τη σειρά της η πιστή φίλη και η φλογερή πένα της Λαίδης Γουίσλνταουν.

Όμως το καλοκαίρι του 2023 μας έδειξε την πρόθεσή της να μην περιοριστεί σε αυτόν τον αγαπημένο ρόλο – τον ​​οποίο όμως δεν εγκαταλείπει. Στον ποπ και τρελό κόσμο της Barbie, η Nicola Coughlan εμφανίζεται συνοδευόμενη από τους σπουδαιότερους. Πράγματι, εκτός από το εμβληματικό δίδυμο της Margot Robbie και του Ryan Goslin, η ταινία Barbie καλωσορίζει μια μυριάδα ταλέντων.

Καθώς το The Bridgeton Chronicles αποκαλύπτει την 3η σεζόν του και προσφέρει στη Nicola Coughlan την ευκαιρία να ξαναβουτήξει στην εκθαμβωτική γκαρνταρόμπα του χαρακτήρα της Penelope Featherington , εδώ είναι 5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για αυτό το ταλέντο για το οποίο μιλούν όλοι.Nicola Coughlan Bridgerton Season 31. Ήξερε ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός από όταν ήταν 5 ετών. Όταν έβλεπε τη μεγαλύτερη αδερφή της να παίζει στη σκηνή σε μια σχολική παράσταση, κατάλαβε ότι θα έκανε τα πάντα για να γίνει ηθοποιός.

2. Μετά από δυσκολία στις οντισιόν, την αποπληρωμή του δανείου της και τη δυνατότητα να ζήσει από το πάθος της, η Nicola Coughlan περνά κατάθλιψη. Στη συνέχεια επιστρέφει για να ζήσει με τους γονείς της και περνά χρόνο περιτριγυρισμένη από τους αγαπημένους της. Θεραπεύτηκε σιγά σιγά, κυρίως όταν συμμετείχε στη κωμική σειρά Derry Girls που μεταδόθηκε στο βρετανικό κανάλι Channel 4 μεταξύ 2018 και 2022 και μετά στο Netflix. Υποδύεται μια έφηβη της δεκαετίας του 1990 με γνώμονα τη μελέτη και άγχος που ονομάζεται Clare Devlin.Ο Nicola Coughlan στην 1η σεζόν του Derry Girls

3. Στη Γαλλία, με το πρόσχημα της Penelope Featherington γίνεται γνωστή η Nicola Coughlan, στο The Bridgerton Chronicle. Κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης σειράς της Shonda Rhimes , η ηθοποιός, που υποδύεται τη μικρότερη κόρη μιας νεόπλουτης οικογένειας και τη μυστηριώδη και ακραία πένα της αγαπημένης μας Lady Whistledown, συμμετέχει στις ρομαντικές περιπέτειες της υψηλής κοινωνίας του Λονδίνου μαζί με τη κολλητή της Claudia Jessie (Eloise Bridgerton), αλλά και Jonathan Bailey και Simone Ashley.

4. Η Nicola Coughlan είναι αφοσιωμένη και δεν διστάζει να μιλήσει για τους αγώνες της. Ξεκίνησε το 2015 όταν πήγε από πόρτα σε πόρτα κάνοντας εκστρατεία υπέρ του «ναι» στο ιρλανδικό δημοψήφισμα για την ισότητα του γάμου. Το 2018 μίλησε για τον Guardian σε ένα άρθρο που εύστοχα ονόμασε «Judge my performances, not my looks» , καταγγέλλοντας έτσι τη σεξιστική αντιμετώπιση που υπάρχει στις θεατρικές κριτικές του The Prime of Miss Jean Brodie , ενός έργου που παίζει στο Donmar. Το επόμενο έτος, διαδήλωσε, υπογράφοντας, ενάντια στην ποινικοποίηση των αμβλώσεων στη Βόρεια Ιρλανδία.Nicola Coughlan5. Είναι η διπλωμάτης Barbie της Greta Gerwig . Στις κινηματογραφικές αίθουσες αυτή την Τετάρτη, 19 Ιουλίου, η ταινία είναι αναμφισβήτητα η πιο πολυαναμενόμενη του καλοκαιριού (αν όχι του έτους) και η Nicola Coughlan είναι ανάμεσα στο απίστευτο καστ της.

Bridgerton: Επιτέλους κυκλοφόρησε το πρώτο sneak peak της 3ης σεζόν!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μάτι: Θλιβερή επέτειος – Η φονική πυρκαγιά που εξακολουθεί να στοιχειώνει την Ελλάδα

Her News

Audrey Hepburn: 30 χρόνια χωρίς την εμβληματική παρουσία του Hollywood- Σαν σήμερα “έφυγε” από τη ζωή

HerNews ka

NASA: Γιατί δίνει στα διαστημόπλοιά της ονόματα αρχαίων Ελλήνων Θεών;

HerNews ka