HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Bridgerton: Επιτέλους κυκλοφόρησε το πρώτο sneak peak της 3ης σεζόν!

 Η 3η σεζόν του «Brigerton» είναι στο μυαλό όλων από τη δεύτερη σεζόν που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του περασμένου έτους  και τώρα, επιτέλους, έχουμε την πρώτη ματιά στο τι θα ακολουθήσει.

Το Netflix κυκλοφόρησε επιτέλους ένα teaser από τη νέα σεζόν με πρωταγωνιστές τους Nicola Coughlan και Luke Newton.

Δεδομένου ότι το Bridgerton είναι στις πιο δημοφιλείς σειρές του Netflix, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι κρατάμε τα μαργαριτάρια μας για όλο το χάος που η Lady Whistledown δεν έχει ακόμη παραδώσει. Και ο κόσμος του Ton σίγουρα πρόκειται να ταρακουνήσει καθώς η τρίτη σεζόν θα ξεφύγει από τη σειρά των οκτώ βιβλίων της συγγραφέα Τζούλια Κουίν, στα οποία βασίζεται η σειρά παραγωγής της Shonda Rhimes. 

Η τρίτη σεζόν, η οποία ολοκλήρωσε τα γυρίσματα τον Μάρτιο, θα βασίζεται στο ανθισμένο ειδύλλιο μεταξύ της Penelope Featherington (Nicola Coughlan) και του Colin Bridgerton (Luke Newton).Bridgteron Season 3 poster of Nicola Coughlan as Penelope Featherington reflected in an ornate hand mirror.

Το ζευγάρι είναι καλοί φίλοι από την πρώτη σεζόν, αλλά μετά το φινάλε της περασμένης σεζόν, η Penelope, φαίνεται, τελικά αποφάσισε να ξεπεράσει τη μακροχρόνια φιλία τους.

Όπως αναφέρει η περιγραφή του Netflix: «Ο Colin γίνεται μέντορας της Penelope με τρόπους εμπιστοσύνης για να τη βοηθήσει να βρει σύζυγο αυτή τη σεζόν. Αλλά όταν τα μαθήματά του αρχίζουν να λειτουργούν πολύ καλά, ο Colin πρέπει να καταπιαστεί με το αν τα συναισθήματά του για την Penelope είναι πραγματικά απλά φιλικά».

bridgerton-season-3Στην πρώτηκορύφωση για  την 3η σεζόν του Brigerton, έχουμε μια ματιά στο πώς μπορεί να μοιάζουν αυτά τα μαθήματα. «Τα μάτια σου είναι μια πιο αξιοσημείωτη απόχρωση του μπλε», λέει η Penelope καθώς κοιτάζει με λαχτάρα στα μάτια του Colin. «Και όμως με κάποιο τρόπο λάμπουν ακόμα πιο λαμπερά όταν είσαι ευγενικός».

Μετά από μια στιγμή γεμάτη ένταση, το ζευγάρι αποστρέφει γρήγορα τα μάτια τους. «Θα έλεγα κάτι τέτοιο αν ήσουν μνηστήρας», τραυλίζει η Penelope. «Λοιπόν, αυτό ήταν μάλλον άμεσο», απαντά ένας ταραγμένος Colin.

Σύμφωνα με την περιγραφή του Netflix, στην τρίτη σεζόν θα δούμε επίσης την Penelope να αντιμετωπίζει τη ρήξη της με την Eloise Bridgerton (Claudia Jessie) που «βρήκε έναν νέο φίλο σε ένα απίθανο μέρος», ενώ η Penelope αγωνίζεται να κρατήσει το alter ego της Lady Whistledown.

Τον Ιούνιο του 2023, το Netflix μας άνοιξε τις ορέξεις για  την τρίτη σεζόν του Brigerton κυκλοφορώντας μερικές νέες φωτογραφίες. Στις πρώτες φωτογραφίες, η Penelope και ο Colin φαίνονται στοργικά να κοιτάζουν ο ένας στα μάτια του άλλου.

Σε ένα άλλο στιγμιότυπο, η Penelope και ο Colin εμφανίζονται σαν σε μια τεταμένη στιγμή, ενώ μια άλλη φωτογραφία δείχνει μια σκοτεινή Penelope να κάθεται μόνη σε ένα κάθισμα στο παράθυρο με τα χέρια της στο πρόσωπό της – ένα νεύμα ότι αυτή η σειρά θα έχει κάποια σημαντική σχέση πάνω-κάτω.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Διάσημοι που έπαιξαν σε σειρές & ταινίες χωρίς να είναι ηθοποιοί

Her News

Eurovision 2022: Αυτοί είναι οι έξι υποψήφιοι για την Ελλάδα

Her News

Τα μουσεία μας υποδέχονται ξανά!

Her News