HerNews.gr
Rainbow

Νίκος Αποστολόπουλος: “Ήμουν γυμνός στη βεράντα μου στο Παρίσι με -10°C, λόγω… έρωτα!”

Μία ακραία πράξη που έχει κάνει για έναν έρωτα περιέγραψε ο Νίκος Αποστολόπουλος, μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Όπως αποκάλυψε ο γνωστός σχεδιαστής έχει βγει γυμνός στο μπαλκόνι, στο Παρίσι, μέσα στο καταχείμωνο.

Νίκος Αποστολόπουλος: «Ο έρωτας έχει ανταπόκριση όσο λέγεται έρωτας, μετά… κλάψ’τα»

«Στο Παρίσι, γιατί εκεί έμενα, με -10°C, Ιανουάριο, ήμουν στη βεράντα μου με χιόνια γυμνός. Όχι τίποτα άλλο ότι ήμουν γυμνός λόγω του έρωτα, αλλά ένιωθα τέτοια ζέστη και ένιωθα τέτοια κατάθλιψη που είχα φουντώσει και ήθελα να βγω στα χιόνια» εξομολογήθηκε ο σχεδιαστής.

«Ο έρωτας έχει ανταπόκριση όσο λέγεται έρωτας, μετά… κλάψ’τα» συμπλήρωσε ο Νίκος Αποστολόπουλος ερωτηθείς για το αν αυτός ο έρωτας είχε happy end.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καπουτζίδης σε Κούγια: «Είμαι ευτυχισμένος και άνεργος ομοφυλόφιλος»

georgegsp

Francesca Farago: Έγκυος η παίκτρια του “Too Hot To Handle” – Περιμένει το πρώτο της παιδί με τον τρανς αρραβωνιαστικό της

HerNews ka

Σούζαν Σάραντον: Εξομολογήθηκε μπροστά στις κάμερες ότι είναι αμφιφυλόφιλη

georgegsp