HerNews.gr
Social News

Νίνο: Η δημόσια εξομολόγηση στην Josephine – «Σε παρακαλώ συγχώρεσέ με»

Ο Νίνο και η Josephine είναι ζευγάρι εδώ και αρκετούς μήνες, ενώ οι κοινές τους αναρτήσεις και εμφανίσεις είναι ελάχιστες.

Πριν από μερικές ημέρες είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει, έπειτα από εκατέρωθεν unfollow στο Instagram κάτι που διέψευσε ο Νίνο με μια τρυφερή κίνηση.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Μαΐου, ο τραγουδιστής ανήρτησε στα Instagram Story του ένα τρυφερό βίντεο της Josephine η οποία περπατάει ξέγνοιαστη σε ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα υπό τον ήχο του τραγουδιού «Please Forgive Me».

Μάλιστα στη λεζάντα του βίντεο έγραψε τους στίχους «Σε παρακαλώ συγχώρεσέ με δεν ξέρω τι να κάνω, σε παρακαλώ συγχώρεσέ με αν δεν μπορώ να σταματήσω να σε αγαπάω».

Το ζευγάρι είχε πυροδοτήσει ξανά φήμες χωρισμού έπειτα από παρόμοιο περιστατικό με εκατέρωθεν unfollow, όμως οι φήμες διαψεύστηκαν καθώς ανήρτησαν κοινή τους φωτογραφία στα social media.

Αυτή τη φορά, μετά το unfollow ο Νίνο έγραψε ένα “μήνυμα” γεμάτο νόημα στον προσωπικό του λογαριασμό στα Threads, στο οποίο περιλαμβάνεται η λέξη «Μπερδέματα» όπως είναι ο τίτλος ενός από τα τραγούδια της Ζόζεφιν.

«Όποιος λέει Ψέματα θα έχει και Μπερδέματα, και όποιος λέει την αλήθεια, έχει τον Θεό βοήθεια» έγραψε ο Νίνο.Νίνο: Το μήνυμα όλο νόημα μετά το δεύτερο unfollow στη Ζόζεφιν

«Ο Νίνο είναι από τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους που υπάρχουν. Έτσι πως γράφει την μουσική και τον στίχο τρελαίνομαι. Θα ήθελα πάρα πολύ να μου γράψει τραγούδι ο Νίνο για την Eurovision. Στούντιο έχουμε στο σπίτι μας, εκεί καθόμαστε με τις ώρες», είχε δηλώσει η Ζόζεφιν πριν από σχεδόν ένα μήνα σε συνέντευξή της στο Cosmoradio.

Μάλιστα τον περασμένο Δεκέμβρη, το ζευγάρι είχε αναρτήσει ένα κοινό βίντεο στο TikTok στο οποίο τραγουδούσαν μαζί το τραγούδι της Ζόζεφιν «Έρωτά μου» το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Records.

Νίνο: Το μήνυμα γεμάτο νόημα μετά το unfollow στη Ζόζεφιν

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για Κατερίνα Καραβάτου: “Ας μην θυμάται…”

Her News b

Άντζελα Δημητρίου: Έγινε γιαγιά – Γέννησε η κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη

HerNews ka

Δύσκολες ώρες για την Έφη Θώδη

Her News