HerNews.gr
Social News

Νίνο: Το μήνυμα γεμάτο νόημα μετά το unfollow στη Ζόζεφιν

Το περασμένο Σαββατοκύριακο δημιουργήθηκε “σάλος” στο διαδίκτυο μετά το δεύτερο unfollow που έγινε μεταξύ του Νίνο και της Ζόζεφιν στο Instagram.

Το ζευγάρι είχε πυροδοτήσει ξανά φήμες χωρισμού έπειτα από παρόμοιο περιστατικό με εκατέρωθεν unfollow, όμως οι φήμες διαψεύστηκαν καθώς ανήρτησαν κοινή τους φωτογραφία στα social media.

Αυτή τη φορά, μετά το unfollow ο Νίνο έγραψε ένα “μήνυμα” γεμάτο νόημα στον προσωπικό του λογαριασμό στα Threads, στο οποίο περιλαμβάνεται η λέξη «Μπερδέματα» όπως είναι ο τίτλος ενός από τα τραγούδια της Ζόζεφιν.

«Όποιος λέει Ψέματα θα έχει και Μπερδέματα, και όποιος λέει την αλήθεια, έχει τον Θεό βοήθεια» έγραψε ο Νίνο.

Νίνο: Το μήνυμα όλο νόημα μετά το δεύτερο unfollow στη Ζόζεφιν

«Ο Νίνο είναι από τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους που υπάρχουν. Έτσι πως γράφει την μουσική και τον στίχο τρελαίνομαι. Θα ήθελα πάρα πολύ να μου γράψει τραγούδι ο Νίνο για την Eurovision. Στούντιο έχουμε στο σπίτι μας, εκεί καθόμαστε με τις ώρες», είχε δηλώσει η Ζόζεφιν πριν από σχεδόν ένα μήνα σε συνέντευξή της στο Cosmoradio.

Μάλιστα τον περασμένο Δεκέμβρη, το ζευγάρι είχε αναρτήσει ένα κοινό βίντεο στο TikTok στο οποίο τραγουδούσαν μαζί το τραγούδι της Ζόζεφιν «Έρωτά μου» το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Records.

@panikrecords Έρωτα μου…#josephine #erotamou #nino #josephinewendel #ninoxypolitas #takalakoritsia #panikrecords #greeksongs #greekmusic #foryou ♬ πρωτότυπος ήχος – Panik Records

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Pink: Αποκάλυψε δημόσια ότι παραλίγο να χωρίσει ξανά με τον σύζυγό της πέρυσι

HerNews ka

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Αφροδίτη Γραμμέλη: Νέα κόντρα στα social media

Her News

Ελένη Μενεγάκη: H backstage φώτο πριν την φωτογράφιση στο MEGA

Her News b