HerNews.gr
Διεθνή

Ντακότα Τζόνσον: Έδινε συνέντευξη και… διεκόπη από σεισμό (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ντακότα Τζόνσον βρισκόταν στη μέση μιας εύγλωττης απάντησης για τη νέα της ταινία της Marvel Madame Web όταν ένας σεισμός μεγέθους 4,6 βαθμών έπληξε το Λος Άντζελες και διέκοψε τη συνέντευξή της.

Στο βίντεο που δημοσίευσε το Entertainment Tonight , μοιράστηκε μια αμήχανη ανταλλαγή απόψεων με τον συνεντευξιαστή και σήκωσε τα φρύδια της.

«Ο φόβος πίσω από αυτό το χαμόγελο», είπε το σχόλιο με τα περισσότερα like κάτω από το βίντεο στο Twitter/X , το οποίο δεν πίστεψε την ήρεμη αντίδρασή της.

Ένας άλλος θαυμαστής σχολίασε στο βίντεο του σεισμού ότι η δημοσιογραφική περιοδεία της Ντακότα Τζόνσον για το Madame Web ήταν «η πιο εμβληματική των τελευταίων χρόνων», καθώς της viral στιγμής είχαν προηγηθεί κάποιες άλλες συνεντεύξεις-βόμβα. 

Έγινε πρωτοσέλιδο κατακρίνοντας την τρέχουσα κατάσταση του Χόλιγουντ και αποκαλώντας την ως «ζοφερή» σε μια συνέντευξη στο L’Officiel.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dakota Johnson (@dakotajohnson)

«Ανακαλύπτω ότι είναι πραγματικά ζοφερά σε αυτόν τον κλάδο. Είναι πολύ απογοητευτικά», είπε η Ντακότα Τζόνσον νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ενόψει της πρεμιέρας της Madame Web για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στις 14 Φεβρουαρίου.

«Οι άνθρωποι που διαχειρίζονται πλατφόρμες ροής δεν εμπιστεύονται δημιουργικούς ανθρώπους ή καλλιτέχνες να ξέρουν τι θα λειτουργήσει και αυτό απλώς θα μας κάνει να εκραγούμε».

Dakota Johnson: Μεταμορφώθηκε στην απόλυτη «γυναίκα αράχνη» (ΦΩΤΟ)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ισραήλ: Νεκρή 23χρονη με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη – «Την πυροβόλησαν πισώπλατα»

HerNews ka

Kailia Posey: Νεκρή στα 16 της η σταρ του «Toddlers & Tiaras»

Her News

Chrissy Teigen: Έγινε για τρίτη φορά μανούλα!

HerNewskl