HerNews.gr
Μόδα

Dakota Johnson: Μεταμορφώθηκε στην απόλυτη «γυναίκα αράχνη» (ΦΩΤΟ)

Η Dakota Johnson παρευρέθηκε στο Vogue Brazil Ball στο Ρίο ντε Τζανέιρο το Σάββατο, αντλώντας έμπνευση από τη νέα της ταινία “Madame Web” φορώντας ένα πολύ μοντέρνο φόρεμα με σχέδια ιστού αράχνης.

Ενώ η Margot Robbie φόρεσε πολλές δημιουργίες εμπνευσμένες από κούκλες για να προωθήσει την ταινία της, η Dakota Johnson έκανε μια εμφάνιση που μοιάζει με ιστό για να δώσει μια φωνή στον χαρακτήρα της στο επερχόμενο spinoff του Spider-Man.

Το διάφανο φόρεμά της ήταν μια προσαρμοσμένη έκδοση του Annie’s Ibiza Cobweb Midi Dress, το οποίο διαθέτει αστραφτερούς κρυστάλλους «που μοιάζουν με σταγόνες δροσοσταλίδας στον ιστό της αράχνης στον πρωινό ήλιο», σύμφωνα με τη μάρκα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dakota Johnson (@dakotajohnson)

Το σχέδιο από μαύρο μεταξωτό πλέγμα είναι τελείως διαφανές, με την Johnson — η οποία παρουσίασε το «SNL» τον περασμένο μήνα — να φορά ένα μαύρο στρινγκ από κάτω. 

Ντακότα ΤζόνσονΣυνδύασε τη δημιουργία με χάντρες στο χέρι με ένα ασορτί διάφανο μαύρο πέπλο που απλώθηκε με χάρη στους ώμους της και περιλάμβανε ένα τεράστιο σχέδιο ιστού αράχνης στην πλάτη.

Η ηθοποιός φόρεσε ένα λαμπερό beauty look με χείλη σε χρώμα του μούρου, απαλό ροζ ρουζ και έντονες βλεφαρίδες, χωρίς κοσμήματα εκτός από ένα statement δαχτυλίδι σε σχήμα αράχνης.

Ο Dakota Johnson ολοκλήρωσε την εμφάνιση με θέμα την αράχνη με μαύρα πέδιλα.

Η εμφάνιση θυμίζει κάτι που φόρεσε η Zendaya το 2021 για την πρεμιέρα του «Spiderman: No Way Home» στο Λος Άντζελες, με ένα βαθύ φόρεμα Valentino καλυμμένο με ιστούς αράχνης και με μάσκα ματιών υψηλής ραπτικής.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dakota Johnson (@dakotajohnson)

H Dakota Johnson εντάσσεται στον κόσμο των υπερηρώων στη νέα ταινία της Marvel, η οποία θα βγει στους κινηματογράφους στις 14 Φεβρουαρίου και ακολουθεί μια γυναίκα με ψυχικές δυνάμεις που ονομάζεται Κασσάντρα Γουέμπ.

Με την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας ακόμη να πλησιάζει, έχουμε την αίσθηση ότι αυτή η σταρ θα υφάνει μια άλλη εμφάνιση με θέμα την αράχνη στην γκαρνταρόμπα της.

Dakota Johnson: Είναι αγνώριστη και πιο rock από ποτέ

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Καινούργιου: Φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα από τα Zara στην εκπομπή της

HerNewskl

Πώς να φορέσετε ένα φουλάρι με γούστο και φαντασία; – Απλές και κομψές ιδέες

HerNews ka

Η Swarovski συμμετέχει στους εορτασμούς για την 100η επέτειο της Disney

Her News