HerNews.gr
Ελλάδα

Ο Μπιλ Γκέιτς θέλει να αγοράσει τις «Ελληνικές Μαλδίβες»: Ποιο εξωτικό νησί τον έχει μαγέψει

Έναντι πολλών εκατομμυρίων ευρώ, ο Μπιλ Γκέιτς φημολογείται πως θέλει να αγοράσει τους Πεταλιούς.

Από την Παρασκευή, ο Μπιλ Γκέιτς βρίσκεται στην Ελλάδα. Η παρουσία του στην χώρα μας, έχει τροφοδοτήσει πολλά σενάρια σχετικά με επενδύσεις που θέλει να κάνει.

Μία από αυτές, όπως αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας στον Alpha και στην εκπομπή «Super Κατερίνα» είναι για να αγοράσει ένα νησί. Για την ακρίβεια μία νησιωτική συστάδα, τους Πεταλιούς.

Μάλιστα το συγκεκριμένο σημείο έχει χαρακτηρίζεται από όσους γνωρίζουν ως οι «Ελληνικές Μαλδίβες» λόγω του εξωτικού τοπίου και των απίστευτων νερών που υπάρχουν εκεί.

Βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε πως για τους Πεταλιούς υπήρχε δικαστική διαμάχη μεταξύ των οικογενειών του εφοπλιστή Μάρη Εμπειρίκου και του επίσης εφοπλιστή Σπύρου Καρνέση. Ενώ προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί η πρόθεση του δισεκατομμυριούχου για την συγκεκριμένη νησιωτική συστάδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο Μπιλ Γκέιτς αναμενόταν σήμερα στην Μύκονο με ελικόπτερο.

Διαβάστε περισσότερα στη vradini.gr 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Η Χάρις Αλεξίου κατά του Πούτιν: «Ντροπή για όλους μας αυτό που κάνει στην Ουκρανία»

Her News b

Εμβολιασμός: Τι κάνουμε μόλις επιστρέψουμε από τις διακοπές

georgegsp

Νάξος: Το πιο viral πασχαλινό γλέντι έγινε στην παραλία – Και θύμιζε… καλοκαίρι

georgegsp