HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

«Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά είναι ένα βήμα πριν τη συγκατοίκηση»

Φαίνεται πως ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά βιώνουν μια πολύ ευχάριστη περίοδο στη ζωή τους και πως η σχέση τους πηγαίνει πολύ καλά.

Το τελευταίο διάστημα όλο και μεγαλώνουν οι φήμες ότι είναι ζευγάρι, όμως μέχρι στιγμής κανείς από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει δημόσια κάτι.

Οι κοινές τους εμφανίσεις όμως είναι αρκετές, κάτι που υποδηλώνει ότι αδιαφορούν για τα “αδιάκριτα βλέμματα”.

Μάλιστα το πρωί της Δευτέρας 17/6 ο Νίκος Γεωργιάδης έκανε μια αποκάλυψη «βόμβα» στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», αναφορικά με τον Γιώργο Λιάγκα και την Μαρία Αντωνά.

«Έμαθα ότι η σχέση του Γιώργου Λιάγκα με την Μαρία Αντωνά, πηγαίνει τόσο καλά και μου είπαν -όχι το ζευγάρι- ότι είναι ένα βήμα πριν από τη συγκατοίκηση. Μακάρι, έχω χαρεί πάρα πολύ αν ισχύει», δήλωσε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Οι πρόσφατες δηλώσεις της Μαρίας Αντωνά

«Παιδιά είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ όμορφα, πολύ χαρούμενη. Έχω περάσει πολύ ωραία όλο αυτό το χρονικό διάστημα και το μαύρισμά μου είναι από τον Άγιο Δομίνικο» ενώ όταν ρωτήθηκε για την παραπάνω φωτογραφία δήλωσε:

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Με ρωτάτε συνέχεια γι’ αυτό. Επειδή όλο το διάστημα που με γνωρίζετε, έχω απασχολήσει αρκετά με τα προσωπικά μου, έχω αποφασίσει να είμαι πιο ταπεινή και πιο low profile στο κομμάτι αυτό».

«Δεν έχω να σχολιάσω κάτι για τον Άρη Σοϊλέδη, εύχομαι σε εκείνον τα καλύτερα και σε όλον τον κόσμο. Και καλό καλοκαίρι», δήλωσε κλείνοντας.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Κολυμπούσαν παρέα στην Βουλιαγμένη (ΦΩΤΟ)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τζένη Μπαλατσινού: «Δεν νομίζω να με ξαναδείτε τηλεοπτικά. Δεν το σκέφτομαι τώρα και μετά θα είμαι πολύ μεγάλη»

Her News

«MEGA Καλημέρα»: Η επιστροφή της Ελεωνόρας Μελέτη με την ανανεωμένη ομάδα

HerNews ka

Λάκης Γαβαλάς: «Δεν καπνίζω καθόλου, αλλά καπνίζει κάποιο σημείο του σώματός μου από το πολύ σεξ»

HerNews ka