HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ο Γιώργος Μαζωνάκης για τη δικαστική διαμάχη με την αδερφή του: «Αυτή είναι η αρχή»

Ο Γιώργος Μαζωνάκης παραχώρησε μια εφ’όλης της ύλης αποκλειστική συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου, για την εκπομπή της «Super Κατερίνα» η οποία θα προβληθεί αύριο Παρασκευή 27/6.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 26/7 προβλήθηκε στην εκπομπή ένα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξη, όπου ο Γιώργος Μαζωνάκης μιλά για πρώτη φορά για τη δικαστική διαμάχη με την αδερφή του, Βάσω Μαζωνάκη.

«Το αν είμαι καλά είναι πάρα πολύ σχετικό. Δεν είμαι καλά, είμαι πολύ καλά γιατί η πίστη και η πίστα με έσωσαν» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Μαζωνάκης.

«Έχετε μια δικαστική διαμάχη με την οικογένειά σας και μας κάνει τρομερή εντύπωση γιατί στο μυαλό όλων μας έχετε μια πολύ αγαπημένη οικογένεια», λέει η Κατερίνα Καινούργιου στον καλλιτέχνη.

«Φανταστείτε στο δικό μου το μυαλό τι έχει γίνει. Είναι μια υπόθεση η οποία αυτή είναι η αρχή. Είναι πολύ μεγαλύτερο το πράγμα από ό,τι μέχρι τώρα ξέρετε» απάντησε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Γιώργος Μαζωνάκης αποκαλύπτει ότι: «Από εδώ και μετά θα μεγαλουργήσω πρώτα ο Θεός».

Μετά την προβολή του αποσπάσματος, η παρουσιάστρια του Alpha δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «είμαι σίγουρη πως μετά από αυτή την συνέντευξη θα υπάρξουν αντιδράσεις».

Γιώργος Μαζωνάκης: «Κόλαφος» για τη δικαστική διαμάχη με την αδερφή του

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τάσος Ιορδανίδης: “Η Θάλεια είχε κολλήματα γιατί είναι μεγαλύτερη. Μου είχε ξεκόψει πως δεν θα είμαστε μαζί”

Her News

Ελένη Πετρουλάκη: «Δεν έχω καμία σχέση με την ζυγαριά μου»

HerNews ka

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Με ενοχλεί όταν με συνδέουν με τη Μαίρη Συνατσάκη»

HerNews ka