HerNews.gr
DECORNEWS

Οι ατέλειες είναι συχνά αυτές που προσθέτουν χαρακτήρα & γοητεία σε ένα σπίτι

Εάν βρίσκεστε στη διαδικασία ανακαίνισης του σπιτιού σας, μπορεί συχνά να είναι δελεαστικό να κρύψετε τυχόν ελαφρώς άβολα χαρακτηριστικά που κάνουν το σπίτι σας μοναδικό. Είτε πρόκειται για δάπεδο είτε για ιδιόμορφες γωνίες, ειδικά στα παλιά σπίτια υπάρχουν συχνά πολλές λεπτομέρειες που μπορεί αρχικά να είναι δύσκολο να σχεδιάσετε. 

Αλλά αντί να κρύβετε ή να καλύπτετε αυτά τα χαρακτηριστικά που είναι το πρώτο σας λιμάνι, η επιλογή να τα αποδεχτείτε μπορεί να είναι ένας απίστευτα αποτελεσματικός τρόπος για να δημιουργήσετε ένα σπίτι που να αισθάνεται γοητευτικό και γεμάτο χαρακτήρα.

Στα παλαιότερα σπίτια, είναι σημαντικό να λαμβάνεται υπόψη η χρονική περίοδος στην οποία χτίστηκε το σπίτι. Συχνά υπάρχουν αρχιτεκτονικά στοιχεία και φινιρίσματα που είναι δείκτες της ιστορίας του σπιτιού και είναι ωραίο να διατηρείτε αυτές τις λεπτομέρειες. Συχνά, θα βρείτε εντυπωσιακά ξύλινα πατώματα που μπορεί να χρειάζονται λίγη αποκατάσταση, αλλά αξίζει να τα διατηρήσετε. γραφείο στο σπίτι με ξύλινο γραφείο και λευκούς τοίχουςΑν και μπορεί να είναι δύσκολο να διακοσμήσετε γύρω από αυτές τις απροσδόκητες λεπτομέρειες, με λίγη σκέψη και προγραμματισμό, μπορείτε να διαπιστώσετε ότι αυτά είναι που προσθέτουν ενδιαφέρον σε έναν χώρο, κάνοντας το σπίτι σας να αισθάνεται μοναδικό και ριζωμένο στην ιστορία. 

Εάν έχετε έναν πολύ συγκεκριμένο χώρο με άβολο σχήμα στο σπίτι σας που δεν είστε σίγουροι τι να κάνετε, προσπαθήστε να τον μετατρέψετε σε λειτουργικό χώρο, όπως γραφείο στο σπίτι ή γωνιά ανάγνωσης.Γωνιά γραφείου στο σπίτι κάτω από τη σκάλαΓια άβολους χώρους, όπως μια γωνιά κάτω από τις σκάλες , αναζητήστε τρόπους για να προσθέσετε λειτουργία. 

Οι ατέλειες είναι συχνά αυτές που προσθέτουν χαρακτήρα και γοητεία σε έναν χώρο. Την επόμενη φορά που θα σκεφτείτε να καλύψετε αυθεντικά χαρακτηριστικά ή δεν είστε σίγουροι πώς να χρησιμοποιήσετε μια άβολα διαμορφωμένη γωνιά, φροντίστε να την αγκαλιάσετε και να γείρετε στη γοητεία της για ένα σπίτι που αισθάνεται γεμάτο χαρακτήρα. 

Έτσι θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από συναισθηματικά αντικείμενα που έχετε στο σπίτι σας

Νεότερα Άρθρα

Οργάνωσε σωστά το ψυγείο σου και εξοικονόμησε χώρο

Her News

3 viral κόλπα για το δίπλωμα της χαρτοπετσέτας που θα σας «λύσουν» τα χέρια

HerNews ka

5 λόγοι για τους οποίους το σπίτι σας προσελκύει την ακαταστασία και πώς να το σταματήσετε

HerNews ka