HerNews.gr
Beauty

Οι μεγαλύτερες τάσεις στα braids για το 2024 που ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε

Τα braids θα είναι για πάντα ένα από τα πιο δημοφιλή στυλ προστασίας. Μας δίνουν ένα διάλειμμα από την καθημερινή περιποίηση των μαλλιών, βοηθούν στη διατήρηση της υγείας τους και είναι απίστευτα κομψά. Μας αρέσει επίσης το γεγονός ότι οι πλεξούδες προσφέρουν ατελείωτες επιλογές styling.

Δεδομένου ότι υπάρχει τόση ποικιλία, υπάρχει πάντα μια νέα παρτίδα τάσεων στα braids για να αντλήσετε έμπνευση.  Δείτε όλες τις προβλέψεις για τις τάσεις της πλεξούδας για το 2024.

Boho Braidsjordyn woods φορώντας ξανθές πλεξούδες bohoΟι πλεξούδες boho εξακολουθούν να είναι trendy. Οποιοδήποτε boho στυλ αυτή τη στιγμή είναι σούπερ μοντέρνο. Διασημότητες όπως η Zoe Kravitz , η Jordyn Woods και η Jhene Aiko είναι μεγάλοι θαυμαστές του στυλ, το οποίο διαθέτει χαλαρά, σγουρά κομμάτια μαλλιών σε όλες τις πλεξούδες. 

Curly Feed-In Braids

yara shahidi with curly feed in braids

Δίνουν στα μαλλιά σου νησιώτικη ατμόσφαιρα. Στους ανθρώπους αρέσει αυτό το look. Ακόμη και όταν τα φορμάρετε σε κότσο, θα έχετε μερικές μπούκλες να κρέμονται.

Butterfly Cornrows Sheree Whitfield φορώντας πλεξούδες κορνόου πεταλούδαςΤο κλειδί για αυτό το λουκ είναι να δημιουργήσετε χαλαρά cornrows και να τραβήξετε απαλά τις πλεξούδες για να πετύχετε τον επιθυμητό όγκο και υφή.

Braids με φυσική τρίχαράιαν πεπρωμένο με πλεξούδες με ανθρώπινα μαλλιάΠροτιμάται η φυσική τρίχα επειδή φαίνονται πιο φυσικά, είναι πιο ανοιχτά και είναι λιγότερο επιρρεπή στο μπέρδεμα. Παλιά, οι πλεξούδες γίνονταν συνήθως με συνθετικά μαλλιά, αλλά τα φυσικά μαλλιά επιτρέπουν μια πιο ανάλαφρη αίσθηση και περισσότερες επιλογές styling — μπορείτε να τα ισιώσετε ή να τα κάνετε σγουρά.

Micro BraidsΟ Μπρουκ Νεβάρντ φοράει μπομπ με πλεκτό πλεκτόΟι Micro πλεξούδες ήταν μοντέρνες στη δεκαετία του ’90 και στις αρχές της δεκαετίας του ’90—συχνά φοριούνταν από άτομα όπως η Brandy και η Beyoncé. Οι σημερινές εκδόσεις του look είναι πιο δημιουργικές και παιχνιδιάρικες—από flippy bob μέχρι micro boho πλεξούδες.

7+1 τρόποι για να δυναμώσετε τα μαλλιά σας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Είναι πράγματι κακό να κοιμάστε με μακιγιάζ;

Her News

Μυστικά για σωστό καθαρισμό προσώπου

Her News

Gossip Girl: 7 χτενίσματα επηρεασμένα από την σειρά έρχονται στη μόδα

HerNewskl