HerNews.gr
BRIDE NEWS

Οι πιο in trend τάσεις για bridal μανικιούρ που καλύπτουν κάθε αισθητική

Το νυφικό σας look περιλαμβάνει πολλές λεπτομέρειες. Ενώ το νυφικό σας ξεχωρίζει, υπάρχουν αμέτρητες πινελιές που σας βοηθούν να το συνδυάσετε. Το μανικιούρ την ημέρα του γάμου σας είναι ένα στοιχείο που μπορεί να φαίνεται ασήμαντο, ωστόσο παίζει σημαντικό ρόλο στην αναβάθμιση της ενδυμασίας σας. Όχι μόνο τα νυφικά σας νύχια δίνουν μια έξτρα όρεξη για τη μεγάλη σας ημέρα, αλλά τραβούν επίσης την προσοχή σε μια από τις πιο σημαντικές πτυχές της ημέρας: τη βέρα σας, ένα σύμβολο της αιώνιας αγάπης σας.

Παραδοσιακά, οι νύφες επιλέγουν ένα απαλό, κλασικό στιλ που μοιάζει ουσιαστικά με νυφικό, όπως μια λευκή απόχρωση, έναν ανοιχτό ροζ τόνο, ένα συγκρατημένο ουδέτερο ή ένα κομψό γαλλικό. Ενώ αυτές οι συνηθισμένες εμφανίσεις θα συνδυάζονται με το νυφικό σας και θα αποπνέουν κομψότητα, υπάρχουν ατελείωτες εναλλακτικές λύσεις, από την τάση μέχρι το out-of-the-box.

Ίσως σκέφτεστε να αγκαλιάσετε ένα ποπ χρώμα, όπως ένα ροδακινί ή ίσως προτιμάτε παραδοσιακές αποχρώσεις, με λίγη φαντασία όπως αφηρημένα σχέδια ή πινελιές με μαργαριτάρια. Ό,τι κι αν επιλέξετε, βεβαιωθείτε ότι η επιλογή σας είναι σκόπιμη, είτε αντανακλά την προσωπικότητά σας , είτε ταιριάζει με την αισθητική σας είτε συμπληρώνει το ντύσιμό σας.

Εάν δεν είστε σίγουρες ποιο μανικιούρ είναι καλύτερο για εσάς και τη μεγάλη σας μέρα, συγκεντρώσαμε μερικά εντυπωσιακά νύχια γάμου για να σας εμπνεύσουμε.

Περλέ φινίρισμαΓάντια Bride's Sheer με Κεντημένες Λέξεις και Μαργαριταρένιο ΜανικιούρΓια να ενσωματώσετε τη διαχρονική κομψότητα με μια μοντέρνα πινελιά στη νυφική ​​σας εμφάνιση, δοκιμάστε μανικιούρ με περλέ φινίρισμα. Μοιάζει με το χρώμα των μαργαριταριών και θα λάμπει χωρίς να απαιτεί προσοχή. Μας αρέσει αυτή η επιλογή αν φοράτε αξεσουάρ με μαργαριτάρια ή ακόμα και αν το νυφικό σας είναι στολισμένο με πέρλες.

Blush PinkBride Putting on Pearl and Diamond Drop Earrings With Pink ManicureΔεδομένου ότι το ανοιχτό ροζ είναι μια κλασική επιλογή για νυφικά νύχια, πολλά άτομα στρέφονται προς αυτήν την απόχρωση για τη μεγάλη τους μέρα. Ευτυχώς, υπάρχουν τόσες πολλές εντυπωσιακές αποχρώσεις για να διαλέξετε. Μια επιλογή είναι το blush pink, ένας απαλός παστέλ τόνος που τους κολακεύει όλους. Επειδή αυτό το χρώμα είναι ευέλικτο, ταιριάζει σε κάθε νυφικό στυλ και αισθητική γάμου.

Wispy LinesΜαύρη νύφη με κυματιστό χτένισμα που κοιτάζει κάτω με αστραφτερό φόρεμα έξω από τους ώμους και τέχνη νυχιώνΑν σας αρέσουν τα ιδιότροπα σχέδια, πάρτε στοιχεία από αυτήν τη νύφη που επέλεξε ένα αφηρημένο σχέδιο νυχιών χρησιμοποιώντας λευκό βερνίκι για τον γάμο της. Οι γραμμές σε αυτό το σχέδιο ποικίλλουν από λεπτές έως χοντρές και τοποθετούνται διαφορετικά σε κάθε νύχι, οπότε κανένα δάχτυλο δεν έχει την ίδια εμφάνιση.

Λεπτομέρειες λουλουδιώνΤα χέρια του γαμπρού στο επάνω μέρος των χεριών της νύφης με ροζ βερνίκι νυχιών και φλοράλ σχέδιαΓια τη μεγάλη μέρα, κοιτάξτε σε λουλούδια εποχής για να εμπνευστείτε για τα νυφικά σας νύχια σαν να απεικονίζετε μαργαρίτες σε ένα ανοιχτό ροζ βερνίκι. Για να αναδημιουργήσετε αυτήν την εμφάνιση, θα πρέπει να αφήσετε μερικές από τις μαργαρίτες ημιτελείς, κοντά στην άκρη των νυχιών σας, για να δημιουργήσετε το αποτέλεσμα ενός συνεχούς σχεδίου.

Baby PinkΚινηματογράφηση σε πρώτο πλάνο με φλοράλ νυφικό και ανοιχτό ροζ μανικιούρΑν σας αρέσει η εμφάνιση μιας nude απόχρωσης, αλλά θέλετε μια λεπτή πινελιά χρώματος, δοκιμάστε το baby pink. Αυτή η λεπτή απόχρωση είναι αρκετά ελαφριά ώστε να λειτουργεί ως ουδέτερη, ωστόσο έχει μια ελαφριά απόχρωση.

Κομψά σχέδιαΚοντινό πλάνο χωνάκι παγωτού με ουράνιο τόξο ψεκασμού και σχέδιο φύλλων σε νύχια και χρυσά δαχτυλίδιαΓια ένα κομψό μανικιούρ, σκεφτείτε ένα φλοράλ σχέδιο πάνω από μια απόχρωση με διαφανή επίστρωση. Αυτά τα νυφικά νύχια θα κάνουν μια όμορφη δήλωση από κοντά, αλλά δεν θα αφαιρέσουν το σύνολό σας. Αυτή η εμφάνιση είναι ιδανική για γάμους ζεστού καιρού με οργανική αίσθηση. 

Κλασικό λευκόΝύφη που απλώνει τα χέρια με λευκό βερνίκι νυχιών και διαμαντένιο δαχτυλίδι σε σχήμα αχλαδιούΤίποτα δεν φωνάζει περισσότερο “νυφικό” όπως μια κλασική λευκή απόχρωση. Με ένα λευκό φόρεμα, αυτός ο τόνος θα προσδώσει μια χρωματική εμφάνιση.

Γαλακτερό λευκόΚινηματογράφηση σε πρώτο πλάνο χεριών με μακριά, λευκά καρφιά που κρατούν δύο λωρίδες διαμαντιώνΓια να μην περιπλέκετε υπερβολικά τα πράγματα, αλλά υπάρχουν πολλές αποχρώσεις του λευκού που πρέπει να λάβετε υπόψη για το μανικιούρ του γάμου σας. Το ένα είναι έντονο, μοντέρνο και ισχυρό (όπως αναφέρθηκε παραπάνω), και το άλλο είναι πιο απαλή απόχρωση με γαλακτερή αισθητική.

Bubblegum PinkΝυφικά χέρια με ροζ μανικιούρ και σμαραγδένιο διαμαντένιο δαχτυλίδι διπλωμένο πάνω από δαντέλα νυφικόΓια μια διασκεδαστική, παιχνιδιάρικη αντίληψη αυτής της ιδέας, σκεφτείτε το ροζ της τσιχλόφουσκας. Η φωτεινή απόχρωση θα κάνει μια δήλωση από μόνη της, επομένως δεν χρειάζεται να ενσωματώσετε επιπλέον στολίδια.

Ασημί ChromeΚινηματογράφηση σε πρώτο πλάνο της νύφης σε στράπλες νυφικό που κρατά το κουτί CartierΑνεξάρτητα από το χρώμα του βερνικιού νυχιών που θα επιλέξετε, ένα φινίρισμα chrome θα απογειώσει το μανικιούρ σας. Θα δημιουργήσετε ένα μεταλλικό φινίρισμα με καθρέφτη που είναι απλά εντυπωσιακό.

Λευκό OmbreΝύφη που κρατά τον καρπό και δείχνει μακρύ, λευκό μανικιούρ, διαμαντένιο δαχτυλίδι και διαμαντένιο βραχιόλιΤα λευκά ombre νύχια είναι μια άλλη επανάληψη αυτού του συνδυαστικού εφέ. Αντί για ένα συμπαγές λευκό χρώμα, σκεφτείτε να βάλετε μαζί διάφορες αποχρώσεις της κρεμώδους απόχρωσης. Με λευκό, ιβουάρ ή κρεμ βερνίκι, το μανικιούρ σας θα εντυπωσιάσει πραγματικά.

Λεπτομέρειες με φύλλα χρυσούΚινηματογράφηση σε πρώτο πλάνο της νύφης με στράπλες πουπουλένιο φόρεμα, κρατώντας φλιτζάνι τσαγιού και δείχνει μανικιούρ με χρυσό φύλλοΘέλετε να προσθέσετε λίγο δράμα στα νυφικά νύχια σας; Σκεφτείτε να προσθέσετε ένα χρυσό φύλλο σε κάθε νύχι, μετατρέποντας ένα ουδέτερο σχέδιο σε ένα εντυπωσιακό. Μπορείτε να το κρατήσετε στη λεπτή πλευρά περιορίζοντας τη λάμψη στα δάχτυλά σας ή να το κάνετε με ένα αφηρημένο σχέδιο.

Ρομαντικό κόκκινοΝύφη με αμάνικο λευκό φόρεμα με τα χέρια ενωμένα φορώντας μπορντό βερνίκι νυχιώνΤολμηρές νύφες, αυτό είναι για εσάς. Κοιτάξτε σε κορεσμένες κόκκινες αποχρώσεις, από φλογερό κόκκινο έως βαθύ μπορντό, για μια ρομαντική αίσθηση. Απλά φροντίστε να βρείτε μια απόχρωση που ταιριάζει στην εμφάνιση του νυφικού σας συνόλου, στο θέμα του γάμου σας και στην εποχή σας.

Μικρές καρδούλεςΝύφη που κρατά ψηλά δύο αντίχειρες, που δείχνει ροζ βερνίκι με μαύρες καρδιέςΑφού οι καρδιές είναι το απόλυτο σύμβολο αγάπης, γιατί να μην τις προσθέσετε στα νύχια του γάμου σας; Ένα ζευγάρι μικροσκοπικές καρδιές που κοσμούν ένα κατά τα άλλα χαμηλών τόνων μανικιούρ είναι μια γλυκιά έκπληξη που αποτίει φόρο τιμής στη σχέση σας. 

Συμβουλές για να βρείτε το τέλειο άρωμα που θα φορέσετε στο γάμο σας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χρυσή χρονιά για τους γάμους το 2022 – Τι πρέπει να γνωρίζουν όσοι θέλουν να παντρευτούν

Her News

Στέφανα γάμου: Ο συμβολισμός τους και τι να διαλέξεις για τον γάμο σου

Her News

Καλεσμένη σε βάπτιση: Outfits για να κλέψεις τις εντυπώσεις

Her News