HerNews.gr
BRIDE NEWS

Συμβουλές για να βρείτε το τέλειο άρωμα που θα φορέσετε στο γάμο σας

Το άρωμα έχει τη δύναμη να προκαλεί συναισθήματα στους ανθρώπους και η μνήμη των αρωμάτων είναι πολύ ισχυρό πράγμα. Αυτό σημαίνει ότι το άρωμα που επιλέγετε έχει τη δύναμη να σας επαναφέρει σε μια μέρα γεμάτη (ιδανικά!) υπέροχες αναμνήσεις σε κάθε επόμενο ψέκασμα. 

Αρώματα από βασικούς πυλώνες όπως το Jo Malone London, το Byredo και ο Dior έχουν γίνει δημοφιλείς επιλογές για κάποιο λόγο, αλλά υπάρχουν πολλές άλλες μάρκες για να διαλέξετε εάν αναζητάτε κάτι λιγότερο πανταχού παρόν. Ακριβώς όπως δεν υπάρχει ένας σωστός τρόπος για να γιορτάσετε τον γάμο σας, δεν υπάρχει καμία συνταγή για να βρείτε ένα άρωμα γάμου που να είναι τέλειο για την περίσταση, αλλά συγκεντρώσαμε μερικές συμβουλές για να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε.Σκεφτείτε τον τόπο διεξαγωγής

Οι πιθανότητες είναι ότι ο χώρος του γάμου σας αντικατοπτρίζει το προσωπικό σας στυλ τουλάχιστον σε κάποιο βαθμό, επομένως είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε όσον αφορά την ανταλλαγή ιδεών με αρώματα. Δώστε σημασία στην εποχή, τον χώρο και οτιδήποτε μοναδικό ή σημαντικό για τη μεγάλη σας μέρα. Αυτό που θα φορούσατε μια χειμωνιάτικη νύχτα σε μια αίθουσα χορού είναι πιθανό να διαφέρει από μια τελετή στην παραλία. Το μέγεθος της τελετής μπορεί επίσης να έχει σημασία. Αν σχεδιάζετε έναν γάμο με 300 επισκέπτες, ένα πιο ελαφρύ, απαλό άρωμα θα “χαθεί” πιο γρήγορα από ό,τι μπορείτε να φανταστείτε.

Δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με τις μυρωδιές λουλουδιών για τα περισσότερα γαμήλια σκηνικά. Τα αρώματα λουλουδιών είναι και πολυτελή και αισθησιακά και έχουν μεγάλη γκάμα, καθιστώντας τα μια εξαιρετική επιλογή για γάμο. 

Εφοδιαστείτε με δείγματα και mini size

Ακριβώς επειδή δεσμεύεστε για την αγάπη της ζωής σας δεν σημαίνει ότι πρέπει να δεσμευτείτε για ένα γεμάτο μπουκάλι αρώματος. Πειραματιστείτε με διάφορα δείγματα αρωμάτων μέχρι να βρείτε το κατάλληλο για εσάς. Όταν φτάσει η μεγάλη ημέρα, μπορείτε να προμηθευτείτε το άρωμα που σας έκανε το “κλικ” σε μεγάλο μέγεθος ή και σε travel size.

Πειραματιστείτε με λουλούδια, μόσχους και γκουρμέ για άρωμα που διαρκεί

Η επιλογή ενός φρέσκου λουλουδιού ή ζεστού γκουρμέ αρώματος για τον γάμο σας δεν είναι ακριβώς επαναστατικό, αλλά υπάρχει ένας λόγος που οι νότες όπως το τριαντάφυλλο, το κεχριμπάρι, η βανίλια και ο μόσχος παραμένουν τόσο δημοφιλείς στις νύφες. Έχουν όλα ιδιαίτερα μεγάλη διάρκεια, η οποία είναι σημαντικό εάν προσπαθείτε να κάνετε μια μόνο έναν ψεκασμό να διαρκεί από την τελετή μέχρι το μετά το πάρτι.

Ανεξάρτητα από την οικογένεια αρωμάτων στην οποία θέλετε να μείνετε, θα θέλετε να επιλέξετε μια φόρμουλα με υψηλότερη συγκέντρωση όπως αρωματικά έλαια, αρώματα ή πρόσθετα – ένα body mist ή ένα eau de toilette θα ξεθωριάζει περισσότερο γρήγορα. Για επιπλέον ασφάλεια ότι το άρωμά σας θα διαρκέσει, επιλέξτε από μια μάρκα που προσφέρει το ίδιο άρωμα σε όλη τη φροντίδα του σώματος και το άρωμα. Η εφαρμογή της λοσιόν του αρώματος που θα επιλέξετε θα βοηθήσει σίγουρα να διαρκέσει.Αρωματικό layering για ένα μοναδικό για εσάς άρωμα

Για τους πιο τολμηρούς, ένα μόνο άρωμα γάμου μπορεί να μην κάνει. Αν σας αρέσει το άρωμα cocktailing, ο γάμος σας είναι μια εξαιρετική στιγμή για να πειραματιστείτε με το layering — αλλά αυτό είναι σίγουρα κάτι με το οποίο θα θέλετε να παίξετε πριν από  τη μεγάλη μέρα. Το ότι σου αρέσουν δύο αρώματα δεν σημαίνει ότι θα μυρίζουν καλά μαζί. Προγραμματίστε εκ των προτέρων και πειραματιστείτε με διαφορετικούς συνδυασμούς και αναλογίες. Διασκεδάστε με τη διαδικασία και δώστε προσοχή στο πόσο διαρκεί κάθε συνδυασμός ή αν αλλάζει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Εάν πιστεύετε ότι έχετε βρει τον τέλειο συνδυασμό σας, δοκιμάστε τον πολλές φορές για να βεβαιωθείτε ότι είστε 100% σίγουρες για την επιλογή σας. Αυτή είναι μια ακόμη φορά που δειγματάκια από την αγαπημένη σας μάρκα μπορεί να σας φανούν χρήσιμα.

Διάλεξε κάτι που θα φορούσες ξανά και ξανά

Είναι πάντα καλή ιδέα να φοράτε το άρωμα της υπογραφής σας για να είστε άνετες σε μια τόσο μεγάλη μέρα. Το να φοράς ένα άρωμα με το οποίο δεν είσαι εξοικειωμένος μπορεί να είναι επικίνδυνο. Η επιλογή ενός δοκιμασμένου και αληθινού αρώματος για το οποίο είστε σίγουρες και άνετες μπορεί να προσφέρει τη σιγουριά που χρειάζεστε την ημέρα του γάμου σας. Επειδή η μυρωδιά και η μνήμη είναι τόσο αλληλένδετα, το να βάλεις ένα συγκεκριμένο άρωμα μπορεί να σε πάει πίσω στο χρόνο όσο τίποτα άλλο.

Πώς να κάνετε τα νυφικά νύχια σας να διαρκέσουν από τη μεγάλη μέρα μέχρι το τέλος του μήνα του μέλιτος

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

8 Τρόποι να σχεδιάσεις τον γάμο σου

Her News

Πράγματα που πρέπει να κάνετε στον μήνα του μέλιτος σας

HerNews ka

Γάμος: Οι πιο δημοφιλείς μέρες για να παντρευτείς το 2023

Her News