HerNews.gr
Beauty

Οι πιο top trend ιδέες για νύχια τον Μάιο – Από κοραλί μέχρι κλασικά nude

Όσο κι αν μας αρέσει να περιηγούμαστε στις γκαλερί νυχιών και να θαυμάζουμε τη δουλειά ταλαντούχων καλλιτεχνών, πρέπει να παραδεχτούμε – όταν έρθει η ώρα να φτιάξουμε τα δικά μας νύχια, μπορεί να είναι πολύ δελεαστικό να μείνουμε στα ίδια παλιά και αγαπημένα. Είτε πρόκειται για ένα τυπικό γαλλικό είτε για ένα απλό nude, υπάρχει άνεση στο να ακολουθείτε αυτό που γνωρίζετε.

Αλλά αν θέλετε να πειραματιστείτε με το μανικιούρ σας τον Μάιο του 2024 , ίσως δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να το κάνετε από το να ενσωματώσετε τα μοντέρνα χρώματα ή τα φινιρίσματα στα νύχια σας. Και ποια είναι αυτά ακριβώς;

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις πιο hot τάσεις στα νύχια για τον Μάιο. Διαβάστε για περισσότερα.

ΚοραλίΈνα ουδέτερο μανικιούρ με κοραλλιογενή fan nail artΠιθανότατα θα είναι άλλο ένα “Tomato Girl Summer”, αλλά για τον τελευταίο μήνα της άνοιξης, τα κόκκινα θα γέρνουν λίγο στο πορτοκαλί. Το κοραλί είναι επίσης μια ωραία ανοιξιάτικη αντικατάσταση ενός κλασικού κόκκινου. Όσο πιο τολμηρό και πιο φωσφοριζέ τόσο το καλύτερο!

Jellies Ένα ροζ ζελέ μανικιούρ με λεπτομέρειες καρδιά και glitterΤα jelly νύχια είναι σαν το slip dresses: Λίγο διάφανα, πολύ σέξι και, ακόμα σούπερ στην τάση. Είναι τέλεια για την ανάμειξη και τη μείωση των χρωμάτων.

Παστέλ και απαλό neonΠαστέλ μανικιούρ σε θολό ντεγκραντέ σχέδιοΤα παστέλ για την άνοιξη μπορεί να απέχουν πολύ από το να είναι πρωτοποριακά, αλλά είναι βασικά για κάποιο λόγο. Οι παστέλ αποχρώσεις όπως το ανοιχτό κίτρινο βουτύρου και το λιλά φέρνουν μια απαλή, λεπτή πινελιά στα νύχια σας, αποτυπώνοντας τέλεια την εποχή της άνοιξης. Ενώ το προαναφερθέν κίτρινο βουτύρου έχει περάσει μια στιγμή, όλο το φάσμα των αποχρώσεων που θυμίζουν το Πάσχα είναι στη μόδα. 

Προς το τέλος του μήνα, καθώς πλησιάζουμε στο καλοκαίρι (ή αν απλώς προτιμάτε τις παλ αποχρώσεις σας λίγο πιο καυτές), σκεφτείτε να μεταβείτε σε ένα πιο απαλό neon.

Γήινο πράσινο και γκριΈνα στροβιλιζόμενο αρνητικό διαστημικό μανικιούρ με φασκόμηλο πράσινους τόνουςΜια άλλη υποτονική κατηγορία, τα γκρι και τα απαλά πράσινα θα είναι επίσης πολύ δημοφιλή τον Μάιο και όλη την άνοιξη. Οι γήινες αποχρώσεις συνδυάζονται σχεδόν με τα πάντα, δίνοντάς σας περισσότερο χώρο για να πειραματιστείτε με έντονες αποχρώσεις και prints στην γκαρνταρόμπα σας. Αυτά τα χρώματα δίνουν μια απαλότητα στα χέρια σας και σας επιτρέπουν να προσθέσετε περισσότερες πινελιές στο ντύσιμό σας.

Minimal και κλασικά Ένα μανικιούρ σε μονόχρωμο ουδέτερο χρώμαΕνώ η ουδετερότητα των γκρι και των σιωπηλών πράσινων είναι προς συζήτηση, είναι μια αλήθεια που αναγνωρίζεται παγκοσμίως ότι ένα μανικιούρ σε αποχρώσεις του καφέ ή του λευκού ταιριάζει με τα πάντα. Τα nude είναι μια ιδιαίτερα εξαιρετική επιλογή για μεταβατικά ντυσίματα και εμφανίσεις καθώς πλησιάζουμε… πιο κοντά στο καλοκαίρι. Για να “ντύσετε” το φυσικό χρώμα των νυχιών σας ή να προσθέσετε λάμψη σε ένα τυπικό γαλλικό , σκεφτείτε ένα καθαρό ιριδίζον λευκό φινίρισμα καθώς είναι υπέροχα όπως είναι ή πάνω από άλλο χρώμα.

Selena Gomez: Τα πορτοκαλί Sherbet νύχια της θα γίνουν η επόμενη τάση της άνοιξης

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kendall Jenner: Ποιο είναι το αγαπημένο της φθινοπωρινό trend;

HerNewskl

Flip pony: Η σύγχρονη εκδοχή της ψηλής κοτσίδας

HerNewskl

Ορός ή ενυδατική με χρώμα: Αυτές είναι οι βασικές διαφορές τους!

HerNewskl