HerNews.gr
Beauty

Selena Gomez: Τα πορτοκαλί Sherbet νύχια της θα γίνουν η επόμενη τάση της άνοιξης

Η Selena Gomez είναι μια γυναίκα με πολλά ταλέντα. Έχει μια λαμπρή μουσική καριέρα, είναι υποψήφια για Χρυσές Σφαίρες ως ηθοποιός για το act της στο Only Murders in the Building και βρίσκεται στο τιμόνι μιας από τις πιο δημοφιλείς μάρκες ομορφιάς διασημοτήτων στην αγορά σήμερα. Πρόσφατα πρόσθεσε έναν ακόμη τίτλο στη μακρά λίστα με τα επιτεύγματά της: Είναι μια καλή μούσα για το μανικιούρ.

Με τον μανικιουρίστα της, Tom Bachick , στο πλευρό της, η Gomez σερβίρει πάντα ιδέες για τα νύχια που είναι διασκεδαστικές, πολύχρωμες και απόλυτα φορέσιμες. Έχει δοκιμάσει τα πάντα, από παστέλ ουράνιο τόξο μέχρι νύχια “τσιχλόφουσκας” και το τελευταίο της μανικιούρ αξίζει εξίσου να προστεθεί στον πίνακα της ανοιξιάτικης διάθεσής σας.

Το Sherbet πορτοκαλί μανικιούρ της Selena Gomez

Στις 5 Απριλίου, ο Bachick μοιράστηκε μια κοντινή ματιά στο τελευταίο μανικιούρ που δημιούργησε για την σταρ. Τα νύχια της είχαν μεγαλύτερο μήκος από το συνηθισμένο, αν και δεν ήταν πολύ μακριά. Συνήθως αλλάζει ανάμεσα σε ένα τετράγωνο και ένα οβάλ σχήμα, αυτή τη φορά επιλέγοντας ένα αληθινό αιχμηρό τετράγωνο.

Προφανώς, το πιο ενδιαφέρον σε αυτό το μανικιούρ ήταν το χρώμα. Ο Bachick επέλεξε μια λαμπερή πορτοκαλί απόχρωση που μας κάνει να ονειρευόμαστε τον ζεστό καιρό που καταφτάνει. Η απόχρωση κυμαίνεται κάπου ανάμεσα σε παστέλ και νέον και έχει ένα κρεμώδες φινίρισμα που μας θυμίζει σορμπέ πορτοκαλιού.Το πορτοκαλί μανικιούρ της Selena GomezΕνώ ο φετινός χειμώνας αφορούσε τις κυκλοθυμικές αποχρώσεις όπως το γκρι και το βαθύ κόκκινο, μια φωτεινή απόχρωση όπως αυτή της Selena Gomez είναι ο τέλειος τρόπος για να φτιάξετε τη διάθεση για την άνοιξη.

Bubblegum Nails: Είναι το πιο περιζήτητο μανικιούρ της Άνοιξης

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Box Bob: Aυτό είναι το it κούρεμα για όσες προτιμούν πιο αυστηρές γραμμες στο κούρεμα!

HerNewskl

Ciara: Η αλλαγή στο κούρεμα της που επιμελήθηκε ο Δημήτρης Γιαννέτος

HerNewskl

Grammys 2023: Το signature eyeliner της Taylor Swift έκλεψε την παράσταση

HerNewskl