HerNews.gr
Health

Οι πρωινές συνήθειες που θα σου αλλάξουν την ζωή

Το πρωινό ξύπνημα είναι σημαντικό γιατί καθορίζει την ημέρα σου και το πως θα πορευτείς μέσα σε αυτήν. Υπάρχουν κάποιες συνήθειες που πραγματικά θα σου αλλάξουν την ζωή. Με απλά βήματα έρχεται η ευτυχία! Ξεκίνησε την από το πρωί!

Τρίψε τη γλώσσα σου

Nαι, ναι. Καλά διάβασες. Το ξύσιμο της γλώσσας κατά το ξύπνημα βοηθάει να ξεφορτωθείς την άσχημη πρωινή αναπνοή. To ήξερες ότι έχει σχέση με την ανανέωση που χρειάζεται το σώμα σου για να κάνει τη μετάβαση από τον ύπνο στο ξύπνημα; Αξίζει να σημειωθεί ότι αφαιρεί το λεπτό στρώμα που υπάρχει επάνω στη γλώσσα. Αυτό σου επιτρέπει σου με αυτό τον τρόπο να γευτείς το υγιεινό σου πρωινό.

Πιες ένα ποτήρι νερό μόλις ξυπνήσεις

Η κατανάλωση νερού μόλις ξυπνήσεις ενυδατώνει το σώμα σου μετά τον ύπνο, ενεργοποιεί τον οργανισμό σου και κάνει καλό στον οργανισμό σου. Πρόσθεσε λίγο χυμό λεμονιού ή ξύδι από μηλίτη αν θέλεις να έχεις ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. 

Μην πιάσεις το κινητό σου

Το να διαβάσεις όλα τα mail σου, να δεις τα νέα της ημέρας και να μπεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θολώνει το μυαλό σου. Περίμενε τουλάχιστον 1 ώρα πριν καθήσεις μπροστά στην οθόνη για να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο το μυαλό σου καθώς θα είναι πιο ξεκάθαρο και συγκεντρωμένο. Εξάλλου όλα είναι τόσο στενάχωρα και μάταια στα Social Media. Καλύτερα να ανοίξεις το παράθυρό σου και να δεις τον κόσμο να περπατάει. 

Να είσαι ευγνώμων

Αν επικεντρωθείς στην ευγνωμοσύνη, τότε θα θέσεις τη βάση για να είσαι αισιόδοξος όλη την ημέρα. Κάνε 10 αναπνοές και σκέψου τα καλά πράγματα στη ζωή σου, και οι αρνητικές σκέψεις δε θα μπορέσουν να σε κατακλύσουν.

Χαμογέλασε στον εαυτό σου

Αυτή η άσκηση σε εμπνέει για μια θετική συμπεριφορά και είναι εξαιρετικός τρόπος για να ωθήσεις την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση σου. Κοίταξε τον χαρούμενο εαυτό σου στον καθρέφτη με ένα βλέμμα αποφασιστικότητας που θα σε βοηθήσει να πετύχεις κάθε στόχο που έχεις θέσει για την ημέρα.

Νεότερα Άρθρα

Γάλα καρύδας: Γιατί είναι υγιεινό και πώς να το απολαύσεις

Her News

Προσωπικός Γιατρός: Προς υλοποίηση το νέο σύστημα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας

Her News

Υπάρχει λόγος που πρέπει να κοιμόμαστε από την αριστερή πλευρά

HerNewskl