HerNews.gr
DECORNEWS

Οικιακό μπαρ: Είναι η πιο hot τάση στη διακόσμηση – Προσφέρει γρήγορη ανανέωση στον χώρο

Είτε θέλετε να δημιουργήσετε ένα πλήρως εξοπλισμένο μπαρ στο υπόγειο είτε σκοπεύετε να αφιερώσετε μια γωνιά στο σαλόνι σας για να φιλοξενήσετε τα αγαπημένα σας αποστάγματα, υπάρχουν ιδέες για οικιακό μπαρ για κάθε χώρο και προϋπολογισμό. Ένα οικιακό μπαρ μπορεί να είναι τόσο απλό όσο ένα κομψό τροχήλατο μπαρ εφοδιασμένο με είδη πρώτης ανάγκης ή τόσο περίτεχνο όσο ένα θεματικό δωμάτιο μπαρ εξοπλισμένο με πάγκο, σκαμπό, πλυντήριο πιάτων και χώρο αποθήκευσης ποτών που συναγωνίζεται το αγαπημένο σας στέκι.

Εμπνευστείτε με αυτές τις ιδέες για το οικιακό μπαρ που θα σας βάλουν σε party mood, ιδανικά για να χαλαρώσετε με την οικογένεια ή να διασκεδάσετε τους καλεσμένους σας.

1. Δώστε στυλ σε ένα τροχήλατο μπαρ

Ιδέες για καλάθι στο σπίτιΈνα καλά διαμορφωμένο και εφοδιασμένο τροχήλατο μπαρ μπορεί να δημιουργήσει ένα λειτουργικό χώρο εστίασης σε ένα μικρότερο σπίτι αλλά και να εξοικονομήσει χώρο. Ένα ζευγάρι διακοσμητικοί καθρέφτες πάνω από το καρότσι προσθέτει στυλ και καθορίζει το χώρο.

2. Προσθέστε Midcentury Vibesιδέες για μοντέρνα οικιακά μπαρ του μέσου αιώναΧρησιμοποιήστε ένα ντουλάπι τύπου μεσαίωνα για να δημιουργήσετε μια γωνιά οικιακού μπαρ με ρετρό στυλ. Στοίβαξτε μπουκάλια σε έναν δίσκο και κρεμάστε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με κορνίζα στον τοίχο παραπάνω για να ολοκληρώσετε τη μοντέρνα ανακαίνιση του σαλονιού σας.

3. Επιμείνετε στο ασπρόμαυροσύγχρονο home barΜείνετε σε καθαρές γραμμές και αποχρώσεις του μαύρου και του λευκού για να δημιουργήσετε ένα σύγχρονο οικιακό μπαρ που λειτουργεί σε αστικό περιβάλλον. 

4. Χρησιμοποιήστε φωτεινά χρώματα ιδέες για μπαρ στο υπόγειο σπίτιΆνετα σκαμπό μπαρ με ορειχάλκινες πινελιές και άφθονο χώρο αποθήκευσης και πάγκου δημιουργούν χώρο για να διασκεδάσετε τους φίλους σας και να εξασκήσετε τις δεξιότητές σας στα cocktails.

5. Χρησιμοποιήστε ένα Vintage Rattan Cartvintage μπαστούνι σπίτι μπαρ καλάθιΈνα vintage καροτσάκι rattan προσδίδει νοσταλγική γοητεία σε ένα απλό οικιακό μπαρ που μπορεί να μετακινηθεί στο σπίτι ή στο αίθριο σας για να κάνει τη φιλοξενία πιο εύκολη και διασκεδαστική. 

6. Επαναχρησιμοποίηση ενός μπουφέεύκολες ιδέες για οικιακά μπαρΑυτή είναι μια απλή και προσιτή λύση για την προσθήκη μιας ειδικής περιοχής κοκτέιλ που θα μπορούσε να λειτουργήσει σε υπόγειο, τραπεζαρία, σαλόνι ή μικρό χώρο. 

7. Κρεμάστε απλά ράφιαπροσιτές ιδέες για οικιακά μπαρΗ προσθήκη μερικών φθηνών ξύλινων ραφιών που υποστηρίζονται με λευκά μεταλλικά στηρίγματα αγκυρώνουν τη γωνία του μπαρ και εκμεταλλεύονται τον κατακόρυφο χώρο τοίχου για να παρέχουν αποθήκευση για γυάλινα σκεύη.

1. Προσθέστε Tropical Vibesιδέες για μπαρ στο σπίτι στο υπόγειο σαλόνιΈνα μείγμα από σκούρα φινιρίσματα και φωτεινά βελούδινα σκαμπό μπαρ, καθώς και ένα στρογγυλό τραπέζι όπως στην παραπάνω φωτογραφία, θα κάνει το οικιακό μπαρ σας να μοιάζει με το καλύτερο μπαρ της περιοχής σας!

9. Επανατοποθετήστε ένα Vintage ντουλάπιεπαναχρησιμοποιημένο οικιακό ντουλάπι ΚίναςΜετατρέψτε ένα vintage ξύλινο ντουλάπι σε ένα οικιακό μπαρ που θα έχει άφθονο χώρο για να φιλοξενήσει τα αγαπημένα αποστάγματα όλων.

Τα 3 καλύτερα ουδέτερα χρώματα για να βάψετε την είσοδο του σπιτιού σας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Vintage κρεβατοκάμαρα: Διακόσμησε τη με στυλ!

Her News

Καθαριότητα Σπιτιού: Τα απόλυτα hacks που πρέπει να ξέρεις

Her News b

5 έξυπνα κόλπα που χρησιμοποιούν οι σχεδιαστές για να κρύψουν τους αντιαισθητικούς κάδους σκουπιδιών της κουζίνας

HerNews ka