HerNews.gr
DECORNEWS

Τα 3 καλύτερα ουδέτερα χρώματα για να βάψετε την είσοδο του σπιτιού σας

Είναι η πρώτη περιοχή που βλέπετε όταν μπείτε στο σπίτι σας που δημιουργεί αμέσως μια εντύπωση και δίνει έναν τόνο. Η είσοδος σας είναι σαν μια εισαγωγή στο σπίτι σας που επιτρέπει στην ιστορία του χώρου να εξελιχθεί στη συνέχεια από το ένα δωμάτιο στο άλλο με συνεκτικό τρόπο. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα χαλαρωτικό, φιλόξενο εσωτερικό που είναι εύκολο να διαμορφωθεί και να τονιστεί με άλλα χρώματα και να παραμείνει ένας σταθερός καμβάς για περιστρεφόμενες τάσεις, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να αναζητήσετε ένα ουδέτερο χρώμα που θα σας προσφέρει ευελιξία και εκλεπτυσμένη εμφάνιση.

Ουδέτερο δεν χρειάζεται να σημαίνει λευκό ή γκρι. Οι επωνυμίες χρωμάτων έχουν πλέον αναπτύξει τόσες πολλές ενδιαφέρουσες, σιωπηρές αποχρώσεις με ακριβώς τη σωστή χρωματική υπόδειξη που δείχνουν ανεπαίσθητες αλλαγές στα διαφορετικά φώτα, προσαρμόζοντας στα άλλα χρώματα γύρω τους.

Τα νέα ουδέτερα είναι περίπλοκα και γεμάτα χαρακτήρα και έχουν προχωρήσει πολύ μπροστά από τους επίπεδους και θαμπούς τόνους του παρελθόντος. Εδώ είναι οι τρεις κορυφαίες επιλογές των ειδικών για όμορφα ουδέτερα που θα λειτουργήσουν σε κάθε είσοδο.

1. Γύψινο ροζ 

Δρυς επένδυση και πάγκος σε ροζ τοίχοΑγαπάμε το γύψινο ροζ για τη ζεστασιά του και το αίσθημα χαράς που δημιουργεί. Είναι μια από τις πιο δημοφιλείς χρωματικές τάσεις εδώ και λίγο καιρό, συνώνυμη με τους φιλόξενους εσωτερικούς χώρους. Υπάρχουν πολλές κομψές αποχρώσεις του ροζ που χρησιμοποιούν οι σχεδιαστές παντού, από τις εισόδους, μέχρι τα σαλόνια, τα υπνοδωμάτια, ακόμα και τις κουζίνες, και έχει φτάσει να θεωρείται ουδέτερο από μόνο του. Εάν χρησιμοποιείτε ροζ γύψου, μην φοβάστε να ταιριάξετε την οροφή σας στον ίδιο τόνο ή για μια πιο τολμηρή παλέτα, συνδυάστε το με ένα φυσικό πράσινο.

2. Μπεζ αποχρώσεις

διάδρομος με μπεζ τοίχο και πιο σκούρα επένδυσηΟι μπεζ τόνοι με βάση το κίτρινο είναι τα πιο δημοφιλή ουδέτερα αυτή τη στιγμή. Ως χρώμα ειδικά για τις εισόδους , ένας πιο ανοιχτός τόνος μπορεί να δημιουργήσει μια ελαφριά, ελκυστική αίσθηση, ενώ ένα πιο σκούρο, πιο πλούσιο χρώμα θα αισθάνεται πιο ζεστό. Η είσοδος δίνει τον τόνο για το υπόλοιπο σπίτι. Το υπέροχο με ένα μπεζ είναι ότι είναι απίστευτα ευέλικτο, ώστε να μπορείτε να παίξετε με διαφορετικές χρωματικές πινελιές και να ανταλλάξετε αξεσουάρ με ευκολία, χωρίς να ανησυχείτε ότι δεν θα ταιριάζουν με το χρώμα του τοίχου σας.   

3. Απαλό μπλε

Μπλε και άσπρο πάτωμα σκακιέρας με ροζ τραπέζι κονσόλαςΠιο ήρεμος και γαλήνιος, ένας μπλε τόνος θυμίζει φύση και θα δημιουργήσει μια πολύ πιο απαλή εμφάνιση από ένα αυστηρό γκρι. Το πρώτο βήμα όταν επιλέγετε χρώματα για ένα συγκεκριμένο δωμάτιο είναι να σκέφτεστε πάντα πώς θέλετε να αισθάνεστε σε αυτόν τον χώρο. Θέλετε να αισθάνεστε ήρεμοι και χαλαροί; Επιλέξτε ψυχρούς τόνους, όπως το μπλε και, στη συνέχεια, δουλέψτε με μερικές επιπλέον αποχρώσεις αυτής της βάσης χρώματος για να ντύσετε το δωμάτιο με μεγαλύτερα αντικείμενα. Αυτό δημιουργεί μια κομψή, αρμονική αίσθηση. Για μια τολμηρή εμφάνιση, συνδυάστε με ένα χρώμα που κάνει αντίθεση, όπως το φούξια. 

Πώς να επιλέξετε έναν καναπέ-κρεβάτι που είναι για τακτική χρήση

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πως να κάνετε το σαλόνι σας πιο πολύχρωμο με την σωστή ισορροπία

HerNews ka

Πως να ξεστολίσεις πρακτικά το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Her News

Πώς να επιλέξετε το τέλειο μοντέρνο χαλί για τον χώρο σας

HerNews ka