HerNews.gr
Διεθνή

Πάμελα Άντερσον: Γιατί η νέα της προσέγγιση στη μόδα «τρόμαξε» τους γιούς της;

Η Πάμελα Άντερσον καλύπτει το τεύχος της άνοιξης του 2024 του Highsnobiety με μια εντυπωσιακή εμφάνιση ανδρικών ενδυμάτων και την υπογεγραμμένη πλέον εμφάνιση χωρίς μακιγιάζ, αποκαλύπτοντας τον λόγο που η προσέγγισή της στη μόδα «τρόμαξε» τους γιους της.

Η ηθοποιός ποζάρει με γκρι κοστούμι τριών τεμαχίων και γραβάτα στο εξώφυλλο, με τον λάτρη της κηπουρικής να τυλίγει ένα μπλε λάστιχο γύρω από το λαιμό της καθώς ρίχνει στην κάμερα ένα σαγηνευτικό βλέμμα.Πάμελα ΆντερσονΠάμελα ΆντερσονΗ Πάμελα Άντερσον πόζαρε χωρίς μακιγιάζ στο εξώφυλλο, λέγοντας στο δημοσίευμα ότι «το πρόσωπό της γίνεται πιο ενδιαφέρον με την ηλικία».

«Τα αγόρια μου έλεγαν “Μαμά, πρέπει να έχεις μια glam ομάδα”. Και οι ατζέντες μου έλεγαν: “Πρέπει να έχεις μια glam ομάδα! Πού είναι η στυλίστρια;”» παραδέχτηκε στη συνέντευξη.Πάμελα ΆντερσονΩστόσο, το μοντέλο του εξωφύλλου – που έχει τους γιους Brandon Thomas Lee , 27 ετών, και Dylan Lee, 26, με τον πρώην σύζυγό της Tommy Lee, 61 ετών – μοιράστηκε ότι θα προτιμούσε να χειρίζεται τα πράγματα μόνη της.

«Ξέρω πώς να φορέσω ένα φόρεμα στον εαυτό μου. Δεν χρειάζομαι κάποιον να κουμπώνει την μπλούζα μου. Το έχω.’Και ήταν απλώς τρομοκρατημένοι».Πάμελα ΆντερσονΗ Καναδή καλλονή είπε στο Highsnobiety ότι «μάζεψε» τη ρουτίνα ομορφιάς της από τον κήπο της, φτιάχνοντας τα δικά της λάδια.

«Φτιάχνω λάδι τριαντάφυλλου, το οποίο κάνω με τριαντάφυλλα», είπε. «Ενδιαφέρομαι για τα άλατα Epsom, τα ελαιόλαδα και το βούτυρο καριτέ». 

Όσο για τη μόδα, η Άντερσον – η οποία πόζαρε με μια ποικιλία από ανδρικά ρούχα επώνυμων σχεδιαστών για τη φωτογράφιση – είπε ότι της αρέσει να δανείζεται από τα αγόρια και στην πραγματική ζωή.

«Μου αρέσει να φοράω το Carhartt του πρώην αγοριού μου», αποκάλυψε, προσθέτοντας: «Ήταν εργάτης σε οικοδομές».Πάμελα ΆντερσονΠάμελα ΆντερσονΗ συγγραφέας του «Love, Pamela» – που έγινε viral για την παρουσία της στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού χωρίς μακιγιάζ – μοιράστηκε επίσης τις σκέψεις της για την επιτυχία, παραδεχόμενη ότι οι γιοι της μπορούν να είναι «υλιστές».

«Αισθάνομαι επιτυχημένη γιατί έχω ξεπεράσει ορισμένα πράγματα και συναισθήματα. Και αυτό τρελαίνει τα παιδιά μου γιατί τα παιδιά μου είναι φιλόδοξα. Υπολογίζονται. Είναι άντρες», μοιράστηκε.

Η Πάμελα Άντερσον συνέχισε ότι ο Μπράντον και ο Ντύλαν είναι «νέοι και έχουν όλο αυτό το πάθος. Αλλά είναι υλιστές, και συνεχίζω, “Ε, θα περάσει”».

Πάμελα Άντερσον: Φοράει και πάλι μακιγιάζ μετά από μήνες για να προωθήσει καλλυντικά

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Άλμπερτ Μπουρλά: Με κορονοϊό ο Mr. Pfizer – Έχει κάνει τέσσερις δόσεις του εμβολίου

Her News b

Τομ Κρουζ: Αποθέωσε τη χώρα μας – «Αγαπώ την Ελλάδα, υπέροχο φαγητό, σπουδαίος λαός»

HerNews ka

Κιμ Καρντάσιαν: Αν σου αρέσει ο Πιτ Ντέιβιντσον είσαι… hot κορίτσι!

Her News