HerNews.gr
Beauty

Πάμελα Άντερσον: Φοράει και πάλι μακιγιάζ μετά από μήνες για να προωθήσει καλλυντικά

Η Πάμελα Άντερσον έχει γίνει viral για τις πολλές εμφανίσεις της χωρίς μακιγιάζ τον περασμένο χρόνο, αλλά τώρα επιδεικνύει το εμβληματικό μακιγιάζ της δεκαετίας του ’90 σε μια νέα καμπάνια για τη Smashbox.

Η ηθοποιός φαίνεται λαμπερή στις διαφημίσεις για το Original Photo Finish Primer της μάρκας, καθώς έχει τα λεπτά φρύδια, το χαρακτηριστικό της χτένισμα και τα έντονα βαμμένα μάτια που φορούσε κατά την τηλεοπτική της ακμή.

Η Πάμελα Άντερσον – που δείχνει τα μπρονζέ μάγουλα και τα ροδακινί χείλη στην καμπάνια – φοράει ένα αστραφτερό ασημένιο τοπ με αλυσίδες στις φωτογραφίες,  χαμογελώντας πλατιά καθώς κοιτάζει στο πλάι.Πάμελα ΆντερσονΠάμελα ΆντερσονΗ συγγραφέας του «Love, Pamela» είπε στο Harper’s Bazaar ότι «γελούσε» όταν της ζήτησαν να κάνει την πρώτη της καμπάνια ομορφιάς «μετά από τόσα χρόνια», χαριτολογώντας ότι θα ήταν ωραίο αν «με προσλάμβαναν την προηγούμενη μέρα όταν δεν μπορούσα να πληρώσω το νοίκι μου».

Ενώ έμεινε χωρίς μακιγιάζ από την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού μέχρι μια καμπάνια της Proenza Schouler μέχρι το εξώφυλλο του Women’s Wear Daily , η  ηθοποιός είπε: «Σιγά σιγά, κάνω πράγματα που μου βγάζουν νόημα, τα οποία μπορεί να μην έχουν νόημα και αίσθηση για όλους τους άλλους».Πάμελα Άντερσον«Είχα πολλούς ανθρώπους, πολλές επωνυμίες έρχονται σε μένα για να κάνουν ένα είδος αναδρομής», μοιράστηκε με το περιοδικό, εξηγώντας ότι ανέλαβε τη δουλειά επειδή η συμμετοχή σε μια καμπάνια ομορφιάς ήταν πάντα στη λίστα της.

«Η βιομηχανία ομορφιάς δεν με κοιτούσε στη δεκαετία του ’90», είπε. «Αλλά τώρα, αφού η δεκαετία του ’90 είναι δημοφιλής, θα το δεχτώ. Απλώς θα είμαι χαρούμενη για αυτό».

Η Πάμελα Άντερσον εξήγησε ότι, ενώ της αρέσει ο εαυτός της χωρίς μακιγιάζ αυτές τις μέρες, «δεν είναι αντίθετη στο μακιγιάζ», μοιράζοντας ότι πιστεύει ότι τα καλλυντικά είναι «διασκεδαστικά» και «είναι έκφραση».Πάμελα Άντερσον«Απλώς δεν ξέρω πώς θέλω να μοιάζω πια», παραδέχτηκε.

Η Άντερσον – η οποία εισήλθε πρόσφατα στη βιομηχανία περιποίησης δέρματος εξαγοράζοντας την μάρκα Sonsie – είπε περαιτέρω ότι δεν ισχυρίζεται ότι είναι «γκουρού φυσικής ομορφιάς» και ότι «απλώς πειραματίζεται» χωρίς τη χρήση μακιγιάζ.

Όσο για την απόφασή της να εγκαταλείψει την ομάδα που επιμελείται το makeup και τα μαλλιά της για την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, είπε ότι είχε έναν καλό λόγο για αυτό.

«Δεν έχω πολύ χρόνο στο Παρίσι και θέλω να περιπλανηθώ και να κοιτάξω την αρχιτεκτονική», μοιράστηκε. «Δεν θέλω να είμαι σε μια καρέκλα μακιγιάζ για τρεις ώρες».

Πάμελα Άντερσον: Συνεχίζει το no makeup trend λανσάροντας προϊόντα περιποίησης

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Serums vs Concentrates: Ποια είναι η μεγαλύτερη διαφορά τους;

HerNewskl

Προετοιμασία του δέρματος για το καλοκαίρι: Πώς να αλλάξετε την περιποίησή σας;

HerNewskl

Ροζ μανικιούρ: 5 τρόποι για να δημιουργήσετε αντίθεση με τη μαυρισμένη επιδερμίδα

HerNewskl