HerNews.gr
Rainbow

Παντελής Τουτουντζής: Παντρεύεται με τον σύντροφό του – Ποιος θα είναι κουμπάρος

Ο γνωστός makeup artist Παντελής Τουτουντζής παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό OK! όπου αποκάλυψε ότι παντρεύεται με τον επί χρόνια σύντροφό του, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δυο παιδιά.

Ο Παντελής Τουτουντζής αποκάλυψε μάλιστα ότι ο γάμος τους θα πραγματοποιηθεί φέτος το καλοκαίρι και ότι κουμπάρα του ζευγαριού θα είναι η στενή του φίλη και συνεργάτιδα, Ελένη Φουρέιρα.

«Θα παντρευτούμε το καλοκαίρι ξυπόλητοι στην παραλία Κομμό, δίπλα στα Μάταλα, στη νότια Κρήτη. Δεν έχουμε ορίσει ακόμα ημερομηνία, θα είναι στα τέλη Αυγούστου, προσπαθούμε να είναι μαζί όλοι μας οι φίλοι.

Κουμπάρα μας θα είναι η Ελένη Φουρέιρα και κάποιοι άλλοι μάρτυρες. Εκεί βαφτίσαμε και τα παιδιά μας. Είναι σημαδιακό για μας αυτό το μέρος. Εκεί ήταν οι πρώτες μας διακοπές αφότου γνωριστήκαμε λίγο παραπάνω και είπαμε ότι θα είμαστε μαζί. Σε εκείνα τα μέρη συζητούσαμε με τον Νάσο πώς ονειρευόμασταν την κοινή μας ζωή. Τα καταφέραμε αυτά που είπαμε. Δεν ήταν λόγια του αέρα», αποκάλυψε ο Παντελής Τουτουντζής.

«Στα παιδιά μου φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό να έχουν δύο μπαμπάδες. Έρχεται ο γιος μου και λέει: “Μπαμπά, εμείς έχουμε δύο μπαμπάδες, ενώ ο Ιάσωνας ο κολλητός μου, έχει μπαμπά και μαμά”. Του είπα: “πολύ σωστά το λες, όπως υπάρχουν οικογένειες με δύο μαμάδες και οικογένειες μονογονεϊκές. Ο στόχος μας είναι να είστε ευτυχισμένοι”»  δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο makeup artist.

Παντελής Τουτουντζής: Συγκλονίζει με τις αποκαλύψεις για το bullying & την κακοποίηση που δέχθηκε

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Tην δεκαετία του ’90 είπα ότι είμαι ομοφυλόφιλος, ήταν πολύ δύσκολο»

HerNews ka

Νίκος Μουτσινάς: “Αυτοπροσδιορίζομαι ως γκέι φυσικά…”

Her News b

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αντιστέκεται κατά της αντι-ομοφυλοφιλικής πολιτικής

Her News b