HerNews.gr
Rainbow

Παντελής Τουτουντζής: Συγκλονίζει με τις αποκαλύψεις για το bullying & την κακοποίηση που δέχθηκε

Ο Παντελής Τουτουντζής υποδέχθηκε τον Σταύρο Θεοδωράκη στα μέρη όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρήτη το βράδυ της Πέμπτης 25/1 στους “Πρωταγωνιστές”.

Στο οδοιπορικό στη γεννέτηρά του, ο Παντελής Τουτουντζής μίλησε για τα παιδικά του χρόνια αλλά και τις δυσκολίες, το bullying και τη σωματική κακοποίηση που αντιμετώπισε από συμμαθητές και την τοπική κοινωνία της Κρήτης, λόγω της “διαφορετικότητάς” του. 

«Δεν μπορώ να πω ότι ήταν με ροδοπέταλα ο δρόμος μου την δεκαετία του ’80. Πολύ δύσκολα. Οι γονείς είχαν αρνητικές επιρροές για να ακούσουν ένα τέτοιο θέμα, εγώ ήμουν πολύ δυσκολεμένος γιατί ήξερα ότι δεν χωρούσα πουθενά και δέχθηκα αρκετό μπούλινγκ στο σχολείο από πολύ μικρή ηλικία με πολύ βίαιο τρόπο. Δεν έκρυβα αυτό που ήμουν και αυτό έβγαζε πολύ βίαιες συμπεριφορές απέναντι μου, στις οποίες βέβαια οφείλω αυτό που είμαι σήμερα. Γιατί έμαθα να τις διαχειρίζομαι , να θυμώνω, να ενεργοποιούμαι ακόμα πιο πολύ», αποκάλυψε αρχικά ο Παντελής Τουτουντζής.

«Σαν έφηβος είχα βρεθεί καλεσμένος σε ένα ρέιβ πάρτι που τότε ήταν η ηλεκτρονική μουσική και, φαντάσου, στην Κρήτη δεν υπήρχε αγόρι βαμμένο. Αυτό που λέμε fashion τώρα, που τα παιδιά είναι ελεύθερα και χρωματίζουν τα πρόσωπα τους και είναι υπέροχο. Βάφω τα μάτια μου, φοράω το στενό μου τζιν εννοείται γιατί έτσι ένιωθα καλά και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Σταματάνε με χειρόφρενο δίπλα μου, κατεβαίνουν από το αυτοκίνητο και με κάνουν μαύρο στο ξύλο», είπε με μεγάλη συγκινησιακή φόρτιση ο Παντελής Τουτουντζής και πρόσθεσε:

«Αυτό που με σόκαρε είναι ότι… Κάτσε να μην είναι δακρύβρεχτο! Αυτό που με σόκαρε είναι ότι εγώ έκλεισα τα μάτια μου, είπα “θα περάσει” και υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν θα αφήσω αυτή την εμπειρία να με πάει πίσω και να μου δημιουργήσει φόβο. Το να μάθεις να αποβάλλεις, τόσο γρήγορα τόσο άσχημα πράγματα, είναι η δυστυχία και η ευτυχία που περάσαμε εμείς σαν γκέι παιδιά».

Παντελής Τουτουντζής: Η τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία με τον σύντροφό του και τα δυο παιδιά τους & το «ηχηρό» μήνυμα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Στο TikTok κατάλαβα ότι είμαι gay

Her News

Ο Simon Porte Jacquemus παντρεύτηκε τον Marco Maestri στη Νότια Γαλλία

HerNewskl

Ricky Martin & Jwan Yosef: Χωρίζουν μετά από 6 χρόνια γάμου – Η ανακοίνωση

HerNews ka