HerNews.gr
Social News

Paris Hilton: Στη Χαβάη για διακοπές με τα παιδιά της – Το φωτογραφικό άλμπουμ

Η Paris Hilton και η 6 μηνών κόρη της, London, φορούσαν ροζ σύνολα κατά τη διάρκεια πρόσφατων οικογενειακών διακοπών τους στη Χαβάη. 

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε γλυκά στιγμιότυπά της που ποζάρει με την London και τον γιο της Phoenix 16 μηνών στις οποίες η ίδια και το κοριτσάκι της φορούν παρόμοια ρούχα.

Η Paris Hilton φορούσε ένα ανοιχτό ροζ μπλουζάκι που έγραφε «PARIS» σε στρας με ασορτί σορτς. Εν τω μεταξύ, η London φορούσε ένα ροζ μαγιό διακοσμημένο με ουράνια τόξα, καρδιές και αστέρια. Η Πάρις Χίλτον και η κόρη του Λονδίνο

Η Πάρις Χίλτον με την κόρη Λόντον και τον γιο ΦοίνιξΚαι οι δύο ολοκλήρωσαν την εμφάνισή τους με ροζ γυαλιά ηλίου. Ο Phoenix φαινόταν αξιολάτρευτος με ένα ριγέ μαγιό. 

«Ξαναζώντας την παιδική μου ηλικία και συνεχίζοντας την οικογενειακή μας παράδοση διακοπών με την όμορφη οικογένειά μου», έγραψε η Paris Hilton στο Instagram.

Ο αδελφός του μεγιστάνα των αρωμάτων Barron Hilton, η σύζυγός του, Tessa Hilton, και τα παιδιά τους ενώθηκαν με την Paris, τον Carter Reum και τα παιδιά τους στην τροπική απόδραση στο Maui. 

Τα παιδιά του Πάρη και του Μπάρον Χίλτον ποζάρουν μαζίH κληρονόμος – που υποδέχτηκε τον Phoenix και τη London με τον Carter Reum μέσω παρένθετης μητέρας – πάντα ονειρευόταν να κάνει οικογένεια, ειδικά να μεγαλώσει μια κόρη. 

«Είμαι απλά ενθουσιασμένη που μια μέρα θα έχω ένα κοριτσάκι που ονομάζεται London και θα έχει τον μεγάλο της αδερφό Phoenix να τη φροντίζει», είπε στη Vogue τον Μάρτιο του 2023. 

«Το σχεδίαζα εδώ και πολύ καιρό. Έπρεπε απλώς να βρω τον κατάλληλο σύντροφο για να το κάνω. Είναι τόσο δύσκολο να εμπιστεύεσαι τους ανθρώπους και είμαι τόσο ευγνώμων που βρήκα τον σύζυγό μου».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton)

Paris Hilton: Μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες της 5 μηνών κόρης της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαίρη Συνατσάκη: “Δεν είναι ένα πολιτικό ζήτημα η έκτρωση και το σώμα σου”

HerNewskl

Madonna: Γιορτάζει τα 65α γενέθλιά της με μια selfie

HerNews ka

Πάρις Χίλτον: Γιορτάζει την πρώτη επέτειο του γάμου της με τον Κάρτερ Ριμ

Her News