HerNews.gr
Social News

Paris Hilton: Μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες της 5 μηνών κόρης της

Η Paris Hilton δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της κόρης της και του Carter Reum, London, πέντε μήνες μετά την γέννησή της.

Η μικρή κάθισε στην αγκαλιά της μαμάς της φορώντας ένα ροζ ντύσιμο και έναν ασορτί φιόγκο στο κεφάλι της στα γλυκά οικογενειακά στιγμιότυπα, που κοινοποιήθηκαν μέσω Instagram την Παρασκευή.

«Σας παρουσιάζουμε τη London Marilyn Hilton-Reum », έγραψε η Paris Hilton στις φωτογραφίες  που τραβήχτηκαν.

«Ονειρευόμουν να αποκτήσω μια κόρη με το όνομα London από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου».Η Πάρις Χίλτον και η κόρη τηςΗ Πάρις Χίλτον και η κόρη τηςΚαι συνέχισε, «Είμαι τόσο ευγνώμων που είναι εδώ. Αγαπώ πραγματικά κάθε στιγμή που περνάω μαζί της. Μαζί με τον Phoenix, τα μωρά μου μου έδειξαν μια αγάπη που ποτέ δεν ήξερα ότι μπορούσε να είναι τόσο βαθιά πριν γίνω μητέρα τους».

Η Paris Hilton κατέπληξε τους θαυμαστές της όταν αποκάλυψε μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών του 2023 ότι εκείνη και ο Carter Reum καλωσόρισαν το δεύτερο παιδί τους μαζί.

Η Hilton ανακοίνωσε τη γέννηση μοιράζοντας μια φωτογραφία μέσω Instagram στις 24 Νοεμβρίου με ένα φορμάκι κοριτσιού με το όνομα London κεντημένο στην κορυφή. Τοποθέτησε επίσης ένα ζευγάρι κόκκινα γυαλιά ηλίου καρδιάς και ένα αρκουδάκι στο μονόχρωμο ντύσιμο.

Μια φωτογραφία από τα ρούχα της κόρης της Πάρις Χίλτον«Ευχαριστώ για το κοριτσάκι μου», έγραψε η κληρονόμος του ξενοδοχείου στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Αρκετοί από τους διάσημους φίλους και μέλη της οικογένειας της Paris Hilton συνεχάρησαν αυτήν και τον Reum και εξέφρασαν την αγάπη τους για την τετραμελή οικογένεια.

Paris Hilton, Carter Reum και παιδιάΗ σταρ του «Paris In Love» και ο επιχειρηματίας σύζυγός της, και οι δύο 42 ετών, φαίνεται ότι τους αρέσει να κρατούν μυστικές τις γεννήσεις των παιδιών τους.

Επίσης, δεν αποκάλυψαν ότι υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί μαζί παρά μόνο μετά τη γέννησή του. Η Paris ανακοίνωσε τη γέννηση του γιου τους, Phoenix, μέσω παρένθετης μητέρας τον Ιανουάριο.

Έδειξε το πρόσωπό του για πρώτη φορά ένα μήνα αργότερα και συνέχισε να μοιράζεται ακόμη περισσότερες φωτογραφίες του πρωτότοκου της τους τελευταίους δέκα μήνες.

Όταν ρωτήθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα σχετικά με την απουσία της London στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , υποσχέθηκε μέσω του TikTok ότι οι φωτογραφίες θα έρθουν «σύντομα».Πάρις Χίλτον και γιοςΑργότερα τον ίδιο μήνα, η Hilton πρόσθεσε ότι ήθελε να κρατήσει το κοριτσάκι της για τον εαυτό της.

Εξήγησε στο Rolling Stone τον Μάρτιο του 2023 ότι κράτησε το ταξίδι της με την παρένθετη μητρότητα ιδιωτικό, επειδή η ζωή της ήταν πάντα «τόσο δημόσια». 

Paris Hilton: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει δημοσιεύσει ακόμα φωτογραφία της κόρης της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζέτα Δούκα για καταγγελία σε Γιώργο Κιμούλη: “Ακόμα θυμάμαι τον φόβο που με παρέλυε. Με έκανε να τρέμω”

HerNewskl

Πέγκυ Ζήνα: Ποζάρει χωρίς μακιγιάζ και δείχνει πιο όμορφη από ποτέ – «Να αγαπάτε τον εαυτό σας, χωρίς φτιασιδώματα»

HerNews ka

Γέννησε η Κλέλια Πανταζή – Η ιδιαίτερη ανακοίνωση

HerNews ka