HerNews.gr
DECORNEWS

Ποια χρώματα συνδυάζονται με έναν navy καναπέ;

Το Navy είναι σίγουρα μια statement απόχρωση. Βαθύ και πλούσιο, είναι κομψό και ατελείωτα ευέλικτο, καθιστώντας αυτήν την τάση του καναπέ αγαπημένη μεταξύ των διακοσμητών εσωτερικών χώρων και εκείνων με κατοικίδια (ή παιδιά). Συχνά όμως τίθεται το ερώτημα: ποια χρώματα θα συμπληρώσουν έναν ναυτικό καναπέ; Και πώς μπορώ να διακοσμήσω γύρω από την τολμηρή indigo απόχρωση του;

Για να σας βοηθήσουμε λοιπόν σε αυτήν την αναζήτηση να βρείτε τα καλύτερα χρώματα που ταιριάζουν με το μπλε ναυτικό, ετοιμάσαμε τις καλύτερες αποχρώσεις και χρωματικούς συνδυασμούς για να συνδυάσετε με έναν ναυτικό καναπέ.άνετο με πάνελ βαμμένο όλο μπλε με navy καναπέ και ζεστά αξεσουάρΟι καλύτερες ιδέες για το σαλόνι ξεκινούν με ένα δυνατό χρωματικό συνδυασμό. Τα χρώματα πρέπει να συνεργάζονται με το μέγεθος του δωματίου, το φυσικό φως, τις υπάρχουσες αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες και φυσικά, τα αδιαπραγμάτευτα έπιπλα, όπως ο navy καναπές.

Ευτυχώς, το ναυτικό είναι ένα «χρώμα χαμαιλέοντας» που συνδυάζεται με ένα φάσμα χρωμάτων, προσφέροντας μας ατελείωτες δυνατότητες. Και εκεί έγκειται το πρόβλημα, υπάρχουν πολλοί δρόμοι που θα μπορούσαμε να πάρουμε από τις ιδέες για τον navy καναπέ. Από μια ζεστή, μονόχρωμη εμφάνιση έως χαλαρωτικά ουδέτερα ή πιο τολμηρές, ζωντανές αποχρώσεις.

1. Ένα ποπ κόκκινο

οικογενειακό δωμάτιο με ναυτικό καναπέ που οδηγεί στον κήπο με ένα κόκκινο χαλίΤο μπλε είναι ένα ουδέτερο που συνδυάζεται καλά με τόσα πολλά χρώματα. Τα ουδέτερα προσφέρουν ένα χαλαρωτικό σκηνικό, ενώ το κόκκινο εμποτίζει ενέργεια και πάθος στο χώρο. Επιλέγοντας ουδέτερους τόνους μπορείτε να δημιουργήσετε ένα γαλήνιο υπόβαθρο που διαμορφώνει τη βάση για έντονες πινελιές. Για να το πετύχετε αυτό σκορπίστε στρατηγικά κόκκινα στοιχεία σε όλο το δωμάτιο με τα μαξιλάρια, το χαλί, τα έργα τέχνης και τα διακοσμητικά αξεσουάρ. Όλα έχουν να κάνουν με τη δημιουργία αντίθεσης στην εσωτερική διακόσμηση – μια τεχνική σχεδιασμού που μπορούμε όλοι να υιοθετήσουμε από τους ειδικούς.

2. Λευκοί τοίχοι και ζωηρά αξεσουάρ λευκό σαλόνι με ζωηρό χρώμα που αναδύεται για να συνδυαστεί με έναν ναυτικό καναπέΜια ζωντανή παλέτα μπορεί να εκτελεστεί με τρόπο που να μην φαίνεται συντριπτική, εάν επιλέγετε σκόπιμα κυρίως συμπαγή υφάσματα και βάψετε τους γύρω τοίχους λευκούς. Το λευκό στο δωμάτιο προσθέτει φρεσκάδα και το γειώνει, όπως κάνει το χαλί από φυσικές ίνες. Το εμποδίζει να είναι υπερβολικό. Οι μικρές λεπτομέρειες μπορούν να δώσουν μεγάλο αντίκτυπο στο σαλόνι. Η παρουσίαση των έντονων αξεσουάρ θα μας επιτρέψει να εμφυσήσουμε το σαλόνι με προσωπικότητα και μια αίσθηση χαράς. 

3. Απαλά πράσινα και ροζκουζίνα με χώρο καθιστικού με ναυτικό καναπέ και πολύχρωμα αξεσουάρΓια μια μοντέρνα και εκλεπτυσμένη εμφάνιση, φέρτε συμπληρωματικές αποχρώσεις κοσμημάτων όπως σμαραγδί και μπορντό ή για μια ατμόσφαιρα Grandmillennial, επιλέξτε ανοιχτά πράσινα, Millennial ροζ, ακόμη και πινελιές από τιρκουάζ και γαλαζοπράσινο. 

4. Μπλε στο μπλε

σαλόνι με μπλε επένδυση με ναυτικό καναπέ και μεγάλη τέχνη δυτικής φωτογραφίαςΈνα μονόχρωμο σχέδιο μπλε σε μπλε δημιουργεί μια αίσθηση ηρεμίας και συνοχής, καθιστώντας το ιδανικό για έναν χαλαρωτικό χώρο διαβίωσης. Με την ενσωμάτωση ποικίλων αποχρώσεων του μπλε, από απαλά παστέλ έως βαθιά θαλασσί, το δωμάτιο αισθάνεται σαν καταφύγιο, καθιστώντας το ιδανικό για Netflix Nights.

Οι τόνοι και οι υφές με αντίθεση εμποδίζουν τη μονοτονία, επομένως σκεφτείτε να αναμίξετε διαφορετικές αποχρώσεις και φινιρίσματα για να επιτύχετε ένα πολυεπίπεδο αποτέλεσμα. Συνδυάστε απαλά μπλε με πλούσιους navy τόνους ή αντιπαραθέστε τα ματ φινιρίσματα με γυαλιστερές πινελιές για να δημιουργήσετε βάθος και ενδιαφέρον.

Τα 3 καλύτερα ουδέτερα χρώματα για να βάψετε την είσοδο του σπιτιού σας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Το viral hack διακόσμησης ντουλαπιών που θα κάνει την κουζίνα σας να μοιάζει με χριστουγεννιάτικη ταινία του Netflix

HerNews ka

Πως το Χρώμα επιδρά στην ψυχολογία μας

Her News

Αξιοποίησε το φυσικό φως της Άνοιξης στο σπίτι

Her News