HerNews.gr
Μόδα

Ποιος δεν αγαπάει τα sneakers;

Ήρθε η εποχή που όλοι περιμέναμε! Να βάλουμε κλειστά παπούτσια! Δεν ξέρω όλοι αν περιμέναμε αυτό, εγώ, σίγουρα ναι.Υπάρχει άνθρωπος που δεν αγαπάει τα sneakers; Που δεν εχει συνδέσει τα πιο όμορφα χρόνια μαζι τους; Σχολείο, εκδρομές, πρώτοι έρωτες. Vans & All Star φορούσες, όχι Louboutin.

Συλλογές σε όλα τα χρώματα, συνδυασμοί που τους φανταζόμασταν και άπειρα στιχάκια – μαζί με ονόματα – ζωγραφισμένα στο πλάι ή ακόμα και πάνω στο παπούτσι. Κάθε φορά που είχαμε έξοδο πρώτα ψάχναμε να βρούμε το αγαπημένο μας sneaker παρά τα ρούχα. Έτσι πήγαινε. Δεν μας ενδιέφερε η εικόνα μας αλλά η εικόνα του παπουτσιού.

Όσο μεγαλώνω, τόσο καταλαβαίνω και την αξία τους. Βάζεις ένα κόλαν, βάζεις και τα Vans σου και είσαι έτοιμη. Βέβαια, ο αγαπημένος μου συνδυασμός είναι με τζιν και από μέσα ένα ευφάνταστο καλσόν που δίνει μια… πονηριά! 

Η αξία τους μετριόταν στο πόσο “βρώμικα” από στιχάκια είναι αλλά και πόσο πολύ έχεις καταφέρει να μην έχει κανείς άλλος ίδια με εσένα. Είτε γιατί αυτοσχεδίασες είτε γιατί βρήκε ένα σπάνιο μοντέλο. 

Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που δεν αγαπάει τα sneakers. Τα Vans & All Star αλλά όχι μόνο. Σκεφτείτε πόσες γενιές μεγάλωσαν και πόσες θα μεγαλώσουν! Ήρθε λοιπόν η εποχή τους και έχουμε χαρά που θα συνδυάζουμε τα παπούτσια με τα ρούχα μας. Αλλά και με την διάθεση μας. Τι, εσύ δεν είχες γκρι All Star στην ντουλάπα σου; Αποκλείεται… Καλό φθινόπωρο και καλή “κλειστά παπούτσια project” σεζόν!

 

Νεότερα Άρθρα

Emily Ratajkowski: Έκανε την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση φορώντας τη μεγαλύτερη τάση του 2023

HerNews ka

4+1 items που δεν πρέπει να λείπουν από τη shopping list σας για το μήνα Μάιο

Her News

Τρικίνι μαγιό: Πώς να το φορέσεις το φετινό καλοκαίρι;

Her News