HerNews.gr
Διεθνή

Πως χειρίζονται τη σεξουαλική τους ζωή οι σιαμαίες δίδυμες Abby και Brittany Hensel;

Οι σιαμαίες δίδυμες Abby και Brittany Hensel πρέπει να είναι εξαιρετικές στην επικοινωνία, ειδικά τώρα που η Abby είναι παντρεμένη με τον βετεράνο του αμερικανικού στρατού Josh Bowling.

Όπως αποκαλύφθηκε τον Μάρτιο του 2024 ότι η Abby είχε παντρευτεί κρυφά και από τότε, οι θαυμαστές των 34χρονων δίδυμων σταρ αναρωτιόντουσαν πώς λειτουργεί η δυναμική μεταξύ των τριών.

Η ειδικός σε θέματα οικειότητας Ariella Salinas Fiore είπε στο In Touch ότι το να είναι ανοιχτές και ειλικρινείς μεταξύ τους είναι το κλειδί για τη διατήρηση μιας υγιούς σχέσης, ειδικά όταν πρόκειται για το σεξ.

Η Abby και η Brittany είναι δίδυμα σιαμαία, τα οποία η Εθνική Βιβλιοθήκη Ιατρικής ορίζει ως άτομα που είναι «ενωμένα δίπλα-δίπλα με μια κοινή λεκάνη». Έτσι, όταν η Abby και ο Josh θέλουν να έχουν πιο προσωπικές στιγμές, η Brittany δεν έχει άλλη επιλογή από το να είναι εκεί.

Όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι η οικειότητα μεταξύ της Abby, της Brittany και του Josh είναι περισσότερο προγραμματισμένη παρά αυθόρμητη, η Ariela λέει: «Φαντάζομαι ότι αυτό θα απαιτούσε όχι μόνο προγραμματισμό αλλά και εξαιρετική επικοινωνία μεταξύ όλων των πλευρών».

How the conjoined Hensel twins defied the odds to have a happy lifeΜια πολύ οικεία σχέση

Αν η Brittany απλά δεν έχει τη διάθεση όταν η Abby και ο Josh θέλουν να έχουν σεξουαλική επαφή, η Salinas Fiore – που δεν γνωρίζει τους τρεις προσωπικά – ισχυρίστηκε ότι οι αδερφές δεν χρειάζεται να συμφωνήσουν, καθώς είναι δύο διαφορετικοί άνθρωποι – αν και μοιράζονται τα περισσότερα από τα ίδια μέρη του σώματος.

«Σε αυτό το σενάριο, εάν η δίδυμη δεν ενδιαφέρεται, θα πρέπει να κάνει οποιαδήποτε διαφορετική δραστηριότητα», πρόσθεσε. «Μπορεί να φοράει μάσκα ύπνου ή ακουστικά ή κάτι για να τους προσφέρουν λίγη ιδιωτικότητα, παρόλο που χρησιμοποιείται και το σώμα της. Φυσικά, αυτό είναι καθαρή εικασία».

Είναι επίσης πιθανό η Brittany να αισθάνεται περιττή κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής της δραστηριότητας, αλλά η Ariella λέει: «Εξαρτάται από το πόση εμπειρία έχουν στην αποσύνδεση από τα πράγματα που συμβαίνουν στο σώμα τους».Conjoined Twins Abby and Brittany Hensel Revisit Wedding DayΟ ειδικός σε θέματα οικειότητας και σεξ προσθέτει ότι μάλλον δεν υπάρχει ζήλια μεταξύ των τριών τους καθώς η Brittany δεν έχει πραγματικά τη σχέση με την Abby και τον Josh.

«Καταλαβαίνω ότι κρατούν τη σχέση τους χωριστή ο ένας από τον άλλον, επομένως δεν είναι πραγματικά σαν ζευγάρι, είναι περισσότερο σαν ένα ζευγάρι με έναν σταθερό σύντροφο», είπε.

«Ο Josh πιθανότατα θα βρίσκεται σε μια πολύ περίπλοκη κατάσταση, καθώς η κατάσταση δεν είναι συνηθισμένη ή κάτι που έζησε όλη του τη ζωή, όπως έκαναν τα δίδυμα».

Abby Hensel: Παντρέυτηκε η σιαμαία ηθοποιός που μοιράζεται το ίδιο σώμα με την αδερφή της (ΦΩΤΟ)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τέλος το talk show για τον Jimmy Kimmel; «Νομίζω ότι αυτό είναι το τελευταίο μου συμβόλαιο»

HerNews ka

Ντόναλντ Τραμπ: Ευχαρίστησε όλη την οικογένεια του στην ομιλία του μετά το δικαστήριο εκτός της Μελάνια

HerNews ka

Georgina Rodriguez: Έδειξε δημόσια τη στήριξη της στον Cristiano Ronaldo

HerNewskl