HerNews.gr
Διεθνή

Abby Hensel: Παντρέυτηκε η σιαμαία ηθοποιός που μοιράζεται το ίδιο σώμα με την αδερφή της (ΦΩΤΟ)

Αφού κέρδισαν τη δημόσια αναγνώριση μετά την εμφάνισή τους στο The Oprah Winfrey Show το 1996, οι σιαμαίες δίδυμες Abby και Brittany Hensel έγιναν τα αστέρια της δικής τους σειράς reality στο TLC το 2012, με τίτλο Abby & Brittany.

Σύμφωνα με δημόσια αρχεία που αναφέρθηκαν από το Today στις 27 Μαρτίου 2024, η Abby παντρεύτηκε με τον Josh Bowling έναν νοσοκόμο και βετεράνο του στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών, το 2021.

Ενώ η Abby παρέμεινε ιδιωτική σχετικά με τις λεπτομέρειες του γάμου της, ορισμένες φωτογραφίες από την εκδήλωση έχουν γίνει viral στο TikTok.

Οι εικόνες αποκάλυψαν την Abby και την αδερφή της στολισμένες με νυφικό σε γραμμή Α με λαιμόκοψη και στολισμένο μπούστο.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Η Abby και η Brittany είναι σπάνια δίδυμα σιαμαία, ένα φαινόμενο που εμφανίζεται μόνο σε μία στις 200.000 γεννήσεις. Μοιράζονται μια κυκλοφορία αίματος και όλα τα όργανα κάτω από τη μέση, με την Abby να ελέγχει τη δεξιά πλευρά και τη Brittany την αριστερή.

@abbyandbrittanyhensel #youwantmore #mmkx007 ♬ originalljud – NillsiS

Το Today αναφέρει ότι όταν η Patty και ο Mike Hensel, οι γονείς τους, καλωσόρισαν την Abby και τη Brittany στον κόσμο το 1990, οι γιατροί συμβούλεψαν να μην εγχειριστούν λόγω των μικρών πιθανοτήτων επιβίωσης.

Υπό το πρίσμα των υψηλών κινδύνων, η Patty και ο Mike επέλεξαν να μην κάνουν την εγχείρηση.

«Πώς θα μπορούσες να διαλέξεις ανάμεσα στα δύο;» είπε ο Mike σε συνέντευξή του το 2001 στο  TIME.

Στην ίδια συνέντευξη, μίλησε επίσης για την πιθανότητα γάμου μια μέρα για την Abby και τη Brittany. Εκείνη την εποχή, το περιοδικό ανέφερε ότι ζητούσαν ήδη από τον πατέρα τους να βρει συζύγους κάποια μέρα.Άμπι & ΒρετάνηΓνωρίζοντας ότι άλλα σιαμαία δίδυμα έχουν παντρευτεί, σκέφτηκε, «Γιατί όχι; Είναι όμορφα κορίτσια. Είναι πνευματώδεις. Έχουν τα πάντα για αυτές, εκτός από το ότι είναι μαζί», είπε ο Mike.

«Οι άνθρωποι ήταν περίεργοι για εμάς από τότε που γεννηθήκαμε, για προφανείς λόγους», είπαν τα δίδυμα στο πρώτο επεισόδιο της σειράς οκτώ μερών, σύμφωνα με το ABC. «Αλλά οι γονείς μας δεν μας άφησαν ποτέ να το χρησιμοποιήσουμε ως δικαιολογία. Μεγαλώσαμε να πιστεύουμε ότι μπορούσαμε να κάνουμε ό,τι θέλαμε».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Παύλος και Μαρί Σαντάλ παραθέτουν γεύμα στο Λονδίνο στη μνήμη του Κωνσταντίνου – Ανάμεσα στους καλεσμένους ο Γουίλιαμ και η Κέιτ

HerNews ka

iPhone 13: Τα χαρακτηριστικά & πόσο θα κοστίζει

Her News

Lily Collins: Το τρυφερό μήνυμα του συζύγου της μετά το τέλος των γυρισμάτων της “Emily in Paris”

HerNewskl