HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Χάρι: Η δήλωση «ορόσημο» για τη Μέγκαν Μάρκλ εξαφανίστηκε από τον βασιλικό ιστότοπο

Το 2016, ο πρίγκιπας Χάρι έκανε μια πρωτοποριακή δήλωση επιβεβαιώνοντας τη σχέση του με τη Μέγκαν Μαρκλ, η οποία έκτοτε αφαιρέθηκε μυστηριωδώς από τον επίσημο ιστότοπο της βασιλικής οικογένειας. Η δήλωση, η οποία αρχικά κυκλοφόρησε για να αντιμετωπίσει την «κακομεταχείριση και την παρενόχληση» που υπέφερε η Μαρκλ από τον βρετανικό Τύπο, ήταν προσβάσιμη στον ιστότοπο για επτά χρόνια πριν εξαφανιστεί μεταξύ 3 και 10 Δεκεμβρίου 2023.

Η ανακοίνωση ήρθε μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης τους από τα μέσα ενημέρωσης, με τον πρώην γραμματέα επικοινωνίας του Παλατιού του Κένσινγκτον Τζέισον Κνάουφ να εκδίδει τη δήλωση εκ μέρους του πρίγκιπα Χάρι.Η δήλωση υπογράμμισε την ανησυχητική μεταχείριση στην οποία υποβλήθηκε η Δούκισσα του Σάσεξ: «Η κοπέλα του, η Μέγκαν Μαρκλ, έχει υποστεί ένα κύμα κακοποίησης και παρενόχλησης». Περιγράφει λεπτομερώς τις δημόσιες εκστρατείες δυσφήμισης, τους φυλετικούς τόνους στα σχόλια και τον καθαρό σεξισμό και τον ρατσισμό από τα τρολ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τα σχόλια άρθρων στο διαδίκτυο.

Επιπλέον, η δήλωση έριξε φως στους κρυφούς αγώνες που αντιμετώπισε η Μέγκαν Μαρκλ, συμπεριλαμβανομένων «των νυχτερινών νομικών αγώνων για να κρατήσει τις συκοφαντικές ιστορίες μακριά της, η μητέρα της έπρεπε να παλέψει με τους φωτογράφους για να φτάσει στην εξώπορτά της, τις προσπάθειες των ρεπόρτερ και των φωτογράφων να κερδίσουν παράνομη είσοδο στο σπίτι της και τις κλήσεις στην αστυνομία που ακολούθησαν τις σημαντικές δωροδοκίες που της πρόσφεραν τα χαρτιά». Αυτή η ειλικρινής αποκάλυψη έδωσε μια ματιά στην αδυσώπητη παραβίαση της ιδιωτικής ζωής και την κακόβουλη στόχευση που αντιμετώπισε η Μαρκλ εκείνη την περίοδο.

Η απομάκρυνση έχει πυροδοτήσει εικασίες

Η αφαίρεση αυτής της σημαντικής δήλωσης έχει πυροδοτήσει την περιέργεια και τις εικασίες για τους λόγους πίσω από την εξαφάνισή της. Η χρονική στιγμή της αφαίρεσής της, σε συνδυασμό με το συνεχές δημόσιο ενδιαφέρον για τη ζωή του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, οδήγησαν σε ερωτήματα σχετικά με τα κίνητρα της βασιλικής οικογένειας για τη διαγραφή της δήλωσης.

Καθώς η είδηση ​​για τη διαγραφή της δήλωσης συνεχίζει να κυκλοφορεί, οι έρευνες έχουν κατευθυνθεί στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ για διευκρινίσεις. Η απόφαση της βασιλικής οικογένειας να αφαιρέσει αυτή τη κομβική δήλωση έχει εντείνει το ενδιαφέρον του κοινού και έχει εγείρει περαιτέρω ερωτήματα σχετικά με τη δυναμική που διαδραματίζεται εντός της μοναρχίας.

Η απουσία αυτής της δήλωσης από τον επίσημο ιστότοπο της βασιλικής οικογένειας λέει πολλά για την πολυπλοκότητα γύρω από τη σχέση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ με το Παλάτι. Λειτουργεί ως υπενθύμιση των προκλήσεων που αντιμετώπισαν και συνεχίζει να τροφοδοτεί συζητήσεις για τις εμπειρίες τους μέσα στη βασιλική οικογένεια.

Συγκλονιστική αποκάλυψη για την Μέγκαν Μαρκλ: Στο «φως» λεπτομέρειες από τον πρώτο της γάμο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Shakira: Η οικιακή βοηθός της διέκοψε κατά λάθος το βίντεο στο Tiktok & η αντίδρασή της είναι ανεκτίμητη

HerNews ka

Ανησυχία για την Κέιτ Μίντλετον: «Η ζωή της ήταν σε πραγματικό κίνδυνο»

HerNews ka

Με το σταγονόμετρο οι πληροφορίες για την Κέιτ Μίντλετον: «Θα παρέχουμε μόνο σημαντικές ενημερώσεις»

HerNews ka