HerNews.gr
Διεθνή

Συγκλονιστική αποκάλυψη για την Μέγκαν Μαρκλ: Στο «φως» λεπτομέρειες από τον πρώτο της γάμο

Πριν η Μέγκαν Μαρκλ γίνει η Δούκισσα του Σάσεξ μέσω του γάμου της με τον πρίγκιπα Χάρι , είχε ένα ελάχιστα γνωστό παρελθόν που περιελάμβανε έναν αποτυχημένο γάμο με τον παραγωγό ταινιών Τρέβορ Ένγκελσον. Τώρα, λεπτομέρειες από εκείνη την εποχή πρόκειται να αποκαλυφθούν σε ένα νέο ντοκιμαντέρ, αφήνοντας τη Μέγκαν σύμφωνα με πληροφορίες «σε πανικό».

Η σχέση της Μέγκαν και του Τρέβορ διήρκεσε επτά χρόνια πριν ανταλλάξουν όρκους σε μια γραφική τελετή στην Τζαμάικα το 2011. Ωστόσο, ο γάμος τους κράτησε μόνο δύο χρόνια προτού χωρίσουν το 2013 λόγω της έντασης μιας σχέσης εξ αποστάσεως.

Η Μέγκαν, που προσπαθούσε να τα καταφέρει στον κόσμο της υποκριτικής, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, επικαλούμενη ασυμβίβαστες διαφορές.

Αυτό που συγκλόνισε πολλούς ήταν ο τρόπος με τον οποίο η Δούκισσα του Σάσεξ έβαλε τέλος στον γάμο. Σε μια κίνηση που περιγράφεται ως «βίαιη», η Μέγκαν φέρεται να έστειλε τα διαμαντένια δαχτυλίδια γάμου και αρραβώνων της πίσω στον Τρέβορ μέσω συστημένης αλληλογραφίας, υποδηλώνοντας το απότομο και απροσδόκητο τέλος της σχέσης τους.

Μετά το διαζύγιό της, η Μέγκαν συνέχισε και τελικά γνώρισε τον πρίγκιπα Χάρι το 2016 μέσω ενός κοινού φίλου. Παντρεύτηκαν σε μια χλιδάτη τελετή το 2018 και έγιναν ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια στον κόσμο. Εν τω μεταξύ, ο Τρέβορ βρήκε ξανά την αγάπη με τη διατροφολόγο και κληρονόμο πολλών εκατομμυρίων δολαρίων Τρέισι Κέρλαντ, την οποία παντρεύτηκε το 2019.

Who is Tracey Kurland? Nutritionist and Trevor Engelson's new wife | The Sun

Η Μαρκλ δεν θα είναι ευχαριστημένη με το ντοκιμαντέρ

Ωστόσο, το παρελθόν της Μέγκαν επιστρέφει για να τη στοιχειώσει με ένα επερχόμενο ντοκιμαντέρ που υπόσχεται να εμβαθύνει στις «μέρες του πάρτι» και στον πρώτο της γάμο. Σύμφωνα με μια πηγή, υπάρχουν πτυχές της ζωής της Μέγκαν που θα προτιμούσε να κρατήσει ιδιωτικές, ειδικά όσον αφορά το παρελθόν της στο Χόλιγουντ.

Η δημοσιογράφος και εμπειρογνώμονας της βασιλικής οικογένειας Ουλρίκε Γκρούνεβαλντ φέρεται να ηγείται του ντοκιμαντέρ, το οποίο θα παράγεται για το δίκτυο ZDF της Γερμανίας. Η Ουλρίκε και η ομάδα της σκάβουν το παρελθόν της Μέγκαν, συμπεριλαμβανομένου του χρόνου της στο Μοντεσίτο, όπου ζει τώρα με τον πρίγκιπα Χάρι και τα δύο παιδιά τους.

Καθώς πλησιάζει το ντοκιμαντέρ, η Μέγκαν και ο Χάρι αναρωτιούνται ποιες αποκαλύψεις θα μπορούσαν να προκύψουν για την προηγούμενη ζωή της πριν γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Μέγκαν Μαρκλ: Είναι αντιπαθής στην πλειοψηφία των ανθρώπων στη Μεγάλη Βρετανία

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Aitana Lopez: Το μοντέλο που κερδίζει 4.000 ευρώ το μήνα… δημιουργήθηκε από την AI

HerNews ka

Ιράκ: Εκατοντάδες νεκροί & τραυματίες σε γαμήλιο γλέντι

HerNews ka

Στα…σκουπίδια φαγητό αξίας 940 δισ. τον χρόνο! – 8 απλοί τρόποι για να περιορίσουμε τη σπατάλη του

Her News