HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Τζορτζ: Γιορτάζει τα 10α γενέθλιά του με συμβολικό γαλανόλευκο σύνολο

Ο πρίγκιπας Τζορτζ γιόρτασε τα 10α γενέθλιά του με ένα νέο πορτρέτο που κυκλοφόρησαν την Παρασκευή από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, φορώντας διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε – και έμοιαζε απίστευτα ενήλικος – στο εορταστικό στιγμιότυπο.

Ο γιός του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον που γιόρτασε τα γενέθλιά του το Σάββατο, φόρεσε ένα καρό παντελόνι με κουμπιά και γαλαζοπράσινο παντελόνι – το οποίο φαινομενικά φόρεσε επίσης στις 14 Ιουλίου στο RAF Fairford.

Το πορτρέτο τραβήχτηκε νωρίτερα αυτό το μήνα από τη βασιλική φωτογράφο Millie Pilkington – αντί της μητέρας του, η οποία είναι γνωστή λάτρης της φωτογραφίας και τραβάει τακτικά φωτογραφίες γενεθλίων των παιδιών της κάθε χρόνο.

Για τα πορτρέτα των 10ων γενεθλίων του ο Τζορτζ μπήκε στο επίκεντρο καθώς καθόταν περήφανος στα σκαλιά στο Γουίνδσορ.

Αν και δεν βλέπουμε συχνά τον νεαρό δημοσίως εκτός από επίσημες εκδηλώσεις όπως το Trooping the Color , οι βασιλικοί θαυμαστές δέχτηκαν δύο εμφανίσεις έκπληξη από τον πρίγκιπα τις τελευταίες ημέρες.

Ο μελλοντικός βασιλιάς ταίριαξε με την οικογένειά του στα μπλε – και έδειξε μια πρόσφατη άνοδο της ανάπτυξης – καθώς επισκέφτηκε μια αεροπορική έκθεση στο RAF Fairford με τους γονείς και τα αδέρφια του, την πριγκίπισσα Σαρλότ και τον πρίγκιπα Λούις την περασμένη εβδομάδα.

Για την περίσταση, ο Τζορτζ φόρεσε ένα κλασικό γαλάζιο μπλουζάκι πόλο Ralph Lauren με πράσινο παντελόνι και καφέ σουέτ παπούτσια που συντονίστηκαν με τον μπαμπά του.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Adele: “Μετά το Βέγκας θέλω πολύ να πάρω πτυχίο Αγγλικής Λογοτεχνίας”

HerNewskl

Selena Gomez: Είναι ζευγάρι με τον φίλο του πρώην της Justin Bieber;

HerNews ka

Πρίγκιπας Χάρι: Απορρίφθηκαν από το δικαστήριο οι ισχυρισμοί του εναντίον Βρετανού εκδότη ότι του χάκαρε το τηλέφωνο

HerNews ka