HerNews.gr
BRIDE NEWS

Προσκλητήρια Γάμου: 5 ιδιαίτερες ιδέες για να διαλέξεις

wedding

Τα προσκλητήρια γάμου είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της οργάνωσης του γάμου σας. 

Μπορείτε να επιλέξετε από κάτι πάρα πολύ απλό, έως κάτι τρομερά ιδιαίτερο. Στα προσκλητήρια γάμου, κυριαρχούν τον τελευταίο καιρό διάφορες τάσεις. Άλλες μοντέρνες, άλλες λίγο πιο vintage. Αυτές είναι οι καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε:

invite

Φωτογραφία

Μια πολύ απλή, οικονομική αλλά και πρωτότυπη ιδέα είναι να τυπώσετε σε vintage σκληρό χαρτί μια φωτογραφία σας ως ζευγάρι από κάποια όμορφη στιγμή σας και στο πίσω μέρος να γράψετε όλες τις λεπτομέρειες του γάμου. Έτσι, ακόμα και αν κάποιοι γνωστοί ή μακρινοί συγγενείς δεν έχουν γνωρίσει το έτερον σας ήμισυ, θα αποκτήσουν μαζί του μια οικειότητα πριν το γάμο.

Πάπυρος

Για ένα προσκλητήριο γάμου με άρωμα περασμένων εποχών, σας προτείνουμε τον πάπυρο. Θα τον τυλίξετε, θα τον δέσετε με μια κορδέλα και αμέσως θα δώσετε έναν τόνο επισημότητας στο όλο θέμα. Για επιπλέον κύρος, μπορείτε αντί να τον τυλίξετε, να τον κλείσετε με βουλοκέρι!

 

Καρτ ποστάλ

Αν κάνετε το γάμο σας σε κάποιο ξεχωριστό μέρος, εκτός της πόλης σας, τότε μπορείτε να διαλέξετε μερικές καρτ ποστάλ από τον προορισμό και να τις μοιράσετε στους καλεσμένους σας μαζί με το κείμενο στο πίσω μέρος. Αυτά τα προσκλητήρια γάμου μπορείτε να τα δώσετε χέρι με χέρι ή να τα στείλετε με το ταχυδρομείο. Τι πιο άμεσο από ένα τέτοιο προσκλητήριο γάμου, για να τους πείτε ότι θα πρέπει να φτιάξουν βαλίτσες;

invitation

Προσκλητήρια Μαγνήτης

Πολλά προσκλητήρια που λαμβάνουμε καταλήγουν κάπου καταχωνιασμένα με αποτέλεσμα να τηλεφωνούμε σε φίλους και γνωστούς για να ενημερωθούμε για την ώρα και την τοποθεσία του γάμου ή και της δεξίωσης. Μία πρωτότυπη ιδέα είναι τα προσκλητήρια τυπωμένα σε μαγνήτη τα οποία θα μπορούν οι καλεσμένοι σας να τα τοποθετήσουν σε φανερό σημείο, όπως είναι για παράδειγμα το ψυγείο και να μην ψάχνουν τελευταία στιγμή.

Παιδικές φωτογραφίες

Μια τάση στις προσκλήσεις γάμου που έρχεται από το εξωτερικό είναι οι παιδικές φωτογραφίες του ζευγαριού. Μπορείτε στο τέλος του προσκλητηρίου να προσθέσετε και δύο φωτογραφίες σας από όταν ήσασταν παιδιά, για να δώσετε έναν χαρούμενο και ανέμελο τόνο.

Νεότερα Άρθρα

Νυφικό πέπλο: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το πως θα το φορέσετε

Her News

Μπομπονιέρες γάμου: Οι ωραιότερες επιλογές για εσένα

Her News

4+1 συνηθισμένα λάθη για δώρο γάμου που κάνουν οι καλεσμένοι

HerNews ka