HerNews.gr
Σχέσεις

Πρώτο ραντεβού: Τι να μην κάνεις!

Το πρώτο ραντεβού είναι ένα ανεξάντλητο θέμα που σηκώνει μεγάλη συζήτηση. Σίγουρα υπάρχουν κάποιοι βασικοί κανόνες για να αποφύγεις τα λάθη, ώστε να υπάρξει και επόμενη φορά!

Η αλήθεια είναι ότι το πρώτο ραντεβού συνήθως δεν το απολαμβάνεις, γιατί προσπαθείς να κρύψεις την αμηχανία που δεν μπορείς να διαχειριστείς.. Συνήθως το αποτέλεσμα είναι να αγχωθείς, να μην είσαι ο εαυτός σου και εν τέλει.. Να τα κάνεις μαντάρα!

Μάθε λοιπόν τι να κάνεις και κυρίως.. Τι να μην κάνεις!


Μην αργήσεις

Το μεγαλύτερο λάθος είναι να αργήσεις. Λίγο το ότι θα φύγεις τελευταία στιγμή από το σπίτι σου γιατί δεν μπορούσες να αποφασίσεις τι θα βάλεις, λίγο ότι θα βρεις κίνηση, θα έχουν ως αποτέλεσμα να τον στήσεις. Προσπάθησε να είσαι στην ώρα σου (άντε το 10λεπτο συγχωρείται, μέχρι εκεί όμως)

Τα ρούχα

Στο πρώτο ραντεβού δεν εμφανίζεσαι όπως είσαι σπίτι σου. Εάν το 90% της ντουλάπας σου όμως αποτελείται μόνο από αθλητικά, πρέπει οπωσδήποτε να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου με ένα in συνολάκι. Ένα στιλάτο και άνετο ντύσιμο που να σε κάνει να νιώθεις ο εαυτός σου, θα σου δώσει αυτοπεποίθηση και αέρα, ότι δηλαδή χρειάζεσαι για το πρώτο ραντεβού.

Το μακιγιάζ

Δεν χρειάζονται υπερβολές! Αυτό είναι sos. Όχι έντονο βάψιμο σαν να πηγαίνεις στα μπουζούκια, όχι ψεύτικες βλεφαρίδες, όχι υπερβολικό κραγιόν. Προσπάθησε να τονίσεις τα χαρακτηριστικά που σε κολακεύουν, αλλά και πάλι μην το παρακάνεις. Όσο πιο φυσική είσαι, τόσο πιο φρέσκια και όμορφη θα δείχνεις!

Το κινητό

Το να ασχολείσαι όλη την ώρα με το κινητό σου στο πρώτο ραντεβού είναι το λιγότερο ξενερωτικό, ως και αγενές. Μπορείς να ενημερώσεις μετά τις φίλες σου για το πώς πήγε.. Επίσης, άσε ρε stories για άλλη μέρα!

Το μενού

Αν πάτε για φαγητό, διάλεξε κάτι που να σε χορτάσει. Σαν γνήσια γυναίκα ξέρουμε πως θα το ψειρίσεις αρκετά μέχρι να επιλέξεις. Μην αρκεστείς σε μια σαλάτα για να δείξεις fit, διάλεξε ένα κανονικό γεύμα. Αν πάτε για ποτό, το χειρότερο από όλα είναι να μεθύσεις. Με μέτρο τα κοκτέιλ λοιπόν!

Το πορτοφόλι

Κάνε κίνηση να πληρώσεις. Είτε πιστεύεις ότι ο άντρας πρέπει πάντα να πληρώνει, είτε είσαι ανεξάρτητη γυναικα, οφείλεις να είσαι αξιοπρεπής! Ένας καλός τρόπος να βγάλεις τα συμπεράσματα σου!

Η επόμενη φορά

Περιμένεις να σου προτείνει εκείνος να βγείτε το δεύτερο ραντεβού. Μην στείλεις πρώτη! Δως του το περιθώριο να είναι ο άντρας κυνηγός! Και λίγη στρατηγική δεν βλάπτει.

Άκουσε τον

Από το άγχος σου υπάρχει η πιθανότητα να μιλάς ασταμάτητα. Αντί να σε πιάσει λογοδιάρροια λοιπόν, άφησε τον να μιλήσει, ρώτησε τον για τη δουλειά, την καταγωγή, τους φίλους του. Άκουσε τον με προσοχή, ο καλύτερος τρόπος να τον ψυχολογήσεις. Κάνε τον να νιώσει άνετα μαζί σου, σίγουρα και αυτός έχει το άγχος του..

Ο πρώην

Μπορείς να αναφερθείς γενικά στις προηγούμενες σχέσεις σου αν σε ρωτήσει. Δεν υπάρχει όμως κανένας λόγος να μάθει αναλυτικά τι σου έκανε ο πρώην σου. Βγαλ’τον από την κουβέντα και γενικά από τη ζωή σου!

Η καληνύχτα

Ένα φιλί (αν προκύψει) είναι δεκτό. Οτιδήποτε άλλο στο πρώτο ραντεβού είναι don’t! Χαλάει τη μαγεία και δημιουργεί λάθος εντυπώσεις.. Κρατήσου λοιπόν!


Υπάρχει ένα ενδεχόμενο το ραντεβού σου να μην είναι έτσι όπως το φαντάζεσαι και να καταλήξει σε αποτυχία.
Μην πτοηθείς, βρες μία καλή δικαιολογία και άλλος για τη βάρκα μας!

Νεότερα Άρθρα

3 λόγοι που οι εσωστρεφείς χτίζουν πιο δυνατές σχέσεις

HerNews ka

Dating στα 30: Συμβουλές που θα σε βοηθήσουν σε μια σχέση

Her News

Όσο πληγωμένη και αν νιώθεις, σου υπόσχομαι πως δεν κρατάει για πάντα

HerNewskl