HerNews.gr
Beauty

Ψαλιδάκι βλεφαρίδων: 5 χρυσοί κανόνες για τη σωστή χρήση του

Εφαρμόζεται πριν από τη μάσκαρα, το ψαλιδάκι βλεφαρίδων είναι το πιο αποτελεσματικό αξεσουάρ για το άνοιγμα των ματιών και προσφέρει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα την ψευδαίσθηση των πιο μακριών, πιο πυκνών και όμορφα κυρτών βλεφαρίδων. Ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για βέλτιστα αποτελέσματα.

Οι 5 χρυσοί κανόνες για τη σωστή χρήση του ψαλιδιού βλεφαρίδων:

  • Πρώτος κανόνας, το πιο σημαντικό: να χρησιμοποιείτε πάντα το ψαλιδάκι βλεφαρίδων ΠΡΙΝ βάλετε μάσκαρα. Ποτέ μετά: απλά θα κινδύνευε να κολλήσει στις βλεφαρίδες.
  • Χαμηλώστε το κεφάλι σας ελαφρώς προς τα πίσω για να έχετε περισσότερο χώρο μεταξύ των βλεφαρίδων και του βλεφάρου. Τοποθετήστε το ψαλιδάκι των βλεφαρίδων όσο το δυνατόν πιο κοντά στη ρίζα, κάτω από τη βάση των άνω βλεφαρίδων, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι όσο το δυνατόν πιο φυσικό. Πιέστε χωρίς να σφίξετε υπερβολικά. Στρίψτε τον καρπό προς τα πάνω για να ενισχύσετε περαιτέρω την καμπυλότητα. Κρατήστε για 5 δευτερόλεπτα σε λεπτές βλεφαρίδες, 10 δευτερόλεπτα εάν οι βλεφαρίδες είναι πιο πυκνές.
  • Για ακόμα πιο φυσικό αποτέλεσμα, επαναλάβετε την κίνηση στη μέση των βλεφαρίδων.

  • Εφαρμόστε μάσκαρα αποφεύγοντας τη φόρτωση στις ρίζες: αυτό θα βαρύνει το περιθώριο των βλεφαρίδων και θα σπάσει τη βάση τους.
  • Καθαρίστε το ψαλιδάκι. Σκεφτείτε να αλλάξετε το λαστιχένιο προστατευτικό όταν αρχίσει να φθείρεται (τα περισσότερα ψαλίδια για βλεφαρίδες πωλούνται με ανταλλακτικό).

Αν και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος από τη χρήση ψαλιδιού βλεφαρίδων, οι τακτικές θεραπείες περιποίησης βλεφαρίδων είναι η εγγύηση για την ενδυνάμωσή τους και την ενίσχυσή τους μακροπρόθεσμα.

Concealer Sandwiching: Ο πιο φυσικός τρόπος για να καλύψετε τα σπυράκια

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Selena Gomez: Έφερε την άνοιξη με τα Pastel Purple Nails της

HerNews ka

Σοφία Χατζηπαντελή: Υιοθέτησε την τάση του blunt bob

HerNewskl

Το viral beauty hack που ενθουσίασε τη Huda Kattan!

HerNewskl