HerNews.gr
Beauty

Concealer Sandwiching: Ο πιο φυσικός τρόπος για να καλύψετε τα σπυράκια

Τα σπυράκια έχουν έναν απογοητευτικό τρόπο να εμφανίζονται στις λιγότερο κατάλληλες στιγμές. Αν ψάχνετε πώς να καλύψετε την ακμή με μακιγιάζ, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε το δέρμα σας να φαίνεται φυσικό, ήρθε η ώρα να μάθετε τη μέθοδο “concealer sandwiching “.

Σύμφωνα με τον makeup artist Vincent Ford , το concealer sandwiching είναι ακριβώς αυτό που υποδηλώνει το όνομά του. «Το concealer sandwiching είναι μια τεχνική όπου το foundation τοποθετείται ανάμεσα σε δύο στρώματα concealer». Αυτό όχι μόνο βοηθά στην κάλυψη των ατελειών, αλλά διαρκεί πολύ περισσότερο από το concealer που εφαρμόζεται μόνο πάνω από το foundation.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vincent Ford (@vincentford)

Αυτή η μέθοδος για την κάλυψη της ακμής με μακιγιάζ μπορεί να φαίνεται αρκετά απλή, αλλά η χρήση των κατάλληλων προϊόντων είναι ζωτικής σημασίας. Ξεκινήστε με ένα κρεμώδες κονσίλερ αναμεμειγμένο με corrector χρώματος για να απαλλαγείτε από τυχόν κοκκινίλες, υπερμελάγχρωση ή άλλες ανησυχίες για το χρώμα.  Εάν δεν είστε σίγουροι πώς να επιλέξετε τη σωστή απόχρωση corrector για τον τόνο του δέρματός σας, παρακάτω σας έχουμε μερικές χρήσιμες οδηγίες.

Οι αποχρώσεις του corrector πρέπει να επιλέγονται ανάλογα με τις ανησυχίες του δέρματος. Αν έχετε περισσότερες κοκκινίλες να καλύψετε, επιλέξτε έναν διορθωτή χρώματος πράσινου ή μέντας. Οι βιολετί περιοχές μπορούν να εξουδετερωθούν χρησιμοποιώντας έναν κίτρινο corrector. Για μεσαίους τόνους δέρματος που έχουν πιο σκούρες περιοχές, επιλέξτε ένα διορθωτικό με βάση το ροδακινί.

Οι βαθύτεροι τόνοι δέρματος επωφελούνται από διορθωτικά με βάση το πορτοκαλί και το κόκκινο χρώμα για να κρύψουν την υπερμελάγχρωση.

Για να αποκτήσετε ένα φινίρισμα που μοιάζει με το δέρμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ενυδατικό concealer με εύπλαστη κάλυψη.

Για τη μέση του sandwitch, πιέστε μια ματ βάση πάνω από τις διορθωμένες περιοχές. Ο Ford χρησιμοποιεί τη φτέρνα της παλάμης του για να πιέσει ελαφρά το προϊόν στο δέρμα. Βεβαιωθείτε ότι δεν το σέρνετε για να μην μετακινηθεί κανένα από το πρώτο στρώμα.

Ολοκληρώστε το sandwitch εφαρμόζοντας άλλη μια στρώση concealer, αλλά μόνο για τις περιοχές που έχουν ακμή. Για άλλη μια φορά, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μια κίνηση πίεσης ή χτυπήματος με το δάχτυλό σας ή το πινέλο concealer.

Τέλος, ρυθμίστε το μακιγιάζ για να βεβαιωθείτε ότι η κάλυψη σας διαρκεί όλη μέρα. Για να μην φαίνεται cakey, ο Ford έχει μια συγκεκριμένη μέθοδο για την εφαρμογή setting σπρέι και πούδρας. «Μου αρέσει να ψεκάζω το σφουγγαράκι της πούδρας με ένα setting spray πριν εφαρμόσω την loose πούδρα, καθώς βοηθά να μην κολλήσει η πούδρα στο concealer», λέει. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει μια πούδρα που είναι πιο ενυδατική για αυτήν την τεχνική.

Ariana Grande: Δημιούργησε αναμφίβολα το «μακιγιάζ της άνοιξης» & πρέπει να το αντιγράψουμε

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ξηροδερμία: Τι πρέπει να κάνουμε το χειμώνα

Her News b

Brow lamination: Η τάση στα φρύδια που ξεκίνησε στην καραντίνα

Her News b

And Just Like That: Αυτό είναι το αγαπημένο lipgloss της Sarah Jessica Parker

HerNewskl