HerNews.gr
Διεθνή

Rihanna – A$AP Rocky: Το φαντασμαγορικό πάρτι για τα γενέθλια του γιού τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Για τα δεύτερα γενέθλια του μεγαλύτερου γιου τους RZA, η Rihanna και ο A$AP Rocky οργάνωσαν ένα ιδιωτικό πάρτι στο Color Factory στη Νέα Υόρκη το Σάββατο 11 Μαΐου.

Ο μικρότερος γιος του ζευγαριού, ο 9 μηνών Riot , ήταν επίσης παρών, όπως φάνηκε σε φωτογραφίες και βίντεο που μοιράστηκαν δύο καλεσμένοι στο πάρτι: ο παραγωγός President Hitkidd και η σύζυγός του, makeup artist Jasmine B. Cook ή “Jazzy B”.

Στον λογαριασμό της στο Instagram, η Jazzy B αποκάλυψε ότι οι γονείς του RZA πήγαν στο πάρτι, το οποίο είχε παιχνίδια, τσουλήθρες και ακόμη και μια τεράστια πισίνα με μπαλάκια, και έδειξε πολλά διασκεδαστικά διακοσμητικά, τα οποία περιελάμβαναν ένα πανό “RZA’s 2ND BIRTHDAY” και πολλά άλλα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη President Hitkidd (@hitkidd)

Η makeup artist, που έφερε τα δικά της δύο παιδιά στο πάρτι, μοιράστηκε επίσης ένα βίντεο με τη Rihanna, τον Rocky, τον RZA και τον Riot να χαμογελούν και να ποζάρουν μαζί για μια οικογενειακή φωτογραφία μπροστά σε ένα έντονο ροζ φόντο.

Στο κλιπ, ροδοπέταλα έπεσαν γύρω από το ζευγάρι, το οποίο φωτογραφιζόταν στην ψεύτικη οδό “RZA Way”, με τον RZA στην αγκαλιά του μπαμπά του και τον Riot στην αγκαλιά της μαμάς του.

Επίσης στο βίντεο, ο Rocky έδειξε προς την κάμερα και είπε στον εορτάζων (που φαινόταν να είναι αρκετά αποσπασμένο από τους πανηγυρισμούς) να «κοιτάξει».

Καθώς οι παρευρισκόμενοι στο πάρτι τραγουδούσαν στον RZA το τραγούδι «Happy Birthday», η Rihanna κράτησε το ανήσυχο μικρό της από τα πόδια, κουνώντας το μπρος-πίσω παιχνιδιάρικα καθώς όλοι —συμπεριλαμβανομένου του ράπερ συντρόφου της— γελούσαν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη President Hitkidd (@hitkidd)

Τα τρυφερά λόγια της Rihanna για τον A$AP Rocky

«Τον αγάπησα διαφορετικά σαν πατέρα», είπε η Rihanna στο Access Hollywood.«Αυτό είναι σημαντικό, μείζον, είναι μια ενεργοποίηση. Είναι σαν, «Ουάου! Τι ηγέτης, τι σπουδαίος, υπομονετικός, στοργικός μπαμπάς».

Η τραγουδίστρια είπε ότι οι γιοι της έχουν “εμμονή” με τον ράπερ.Ο A$AP Rocky κρατά τον μεγαλύτερο γιο του, RZA.

«Συμβαίνει», συνέχισε εκείνη. «Δεν έχει σημασία αν είναι κορίτσια ή αγόρια, αγαπούν τον μπαμπά τους διαφορετικά και μου αρέσει να το βλέπω».

Η Rihanna και ο A$AP – που έχουν σχέση από το 2020 – έγιναν για πρώτη φορά γονείς με τον γιο τους RZA τον Μάιο του 2022. Τους πρώτους έξι μήνες μετά τη γέννησή του, οι μουσικοί αρνούνταν να αποκαλύψουν το όνομα και το πρόσωπο του μωρού τους.

Rihanna- ASAP Rocky: Αποκάλυψαν το πρόσωπο του γιού τους- Τα τρυφερά στιγμιότυπα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Δεν έλαβαν πρόσκληση για τον εορτασμό των 75ων γενεθλίων του βασιλιά Καρόλου

HerNews ka

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Έδιωξαν ηλικιωμένο γείτονα που ήθελε να τους κάνει ένα δώρο

HerNews ka

Ναόμι Κάμπελ: Ψάχνει ένα ανερχόμενο αστέρι να την υποδυθεί στην βιογραφική ταινία που ετοιμάζει για την ζωή της

HerNews ka