HerNews.gr
Διεθνή

Rihanna: Μας δίνει μια “μικρή γεύση” για το τι πρόκειται να δούμε στην εμφάνιση της στο “Super Bowl”

Η Rihanna έκανε την εμφάνισή της κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου του Super Bowl 2023 στο Φοίνιξ της Αριζόνα την Πέμπτη, όπου έδωσε μια μικρή γεύση στους θαυμαστές της για το τι μπορούν να περιμένουν από την πολυαναμενόμενη εμφάνιση της στο ημίχρονο αυτό το Σαββατοκύριακο.

«Δουλεύαμε πάνω σε αυτό για λίγο, και κάθε μέρα πλησιάζει όλο και πιο κοντά στο τελικό προϊόν. Σήμερα είναι μια πραγματικά μεγάλη πρόβα, πολύ σημαντική, που θα είναι κρίσιμη για την Κυριακή», είπε η Rihanna, κομψή με δερμάτινο μπουφάν, έντονο φόρεμα με μοτίβο και γόβες με κορδόνια.

«Έγινε πολλή προετοιμασία. Αυτή είναι η εβδομάδα που πραγματικά δοκιμάζεται. Όλοι, απλώς τελειοποιούμε τα πάντα, όλοι συντονίζονται και [είναι] πολλά κινούμενα μέρη», συνέχισε.

«Εννοώ, κυριολεκτικά, 300 με 400 άτομα γκρεμίζουν τη σκηνή και την ξαναφτιάχνουν και τη βγάζουν σε οκτώ λεπτά. Είναι απίστευτο. Είναι σχεδόν αδύνατο» δήλωσε η Rihanna.
Η Rihanna παραδέχτηκε ότι η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετώπισε στο να σχεδιάσει το «γεμάτο σόου» της μέχρι στιγμής ήταν να περιορίσει τη λίστα με τα σετ της.

«Αυτό ήταν το πιο δύσκολο, το πιο δύσκολο κομμάτι. Αποφασίζοντας πώς να μεγιστοποιήσουμε τα 13 λεπτά, αλλά και να γιορτάσουμε ταυτόχρονα. Και αυτό θα είναι αυτό το σόου…μια γιορτή», αποκάλυψε η Rihanna ενώ συνομιλούσε με την Nadeska Alexis του Apple Music Radio.

«Θα δείτε την Κυριακή, από τη στιγμή που ξεκινάει, απλά δεν τελειώνει ποτέ, μέχρι να είναι σαν το τελευταίο δευτερόλεπτο», πρόσθεσε. 

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι μέρος αυτής της παράστασης και ένας τεράστιος λόγος για τον οποίο αυτή η παράσταση θα είναι τόσο απίστευτη όσο είναι. Δεν θα μπορούσα να το κάνω χωρίς αυτούς».

Η τραγουδίστρια  η οποία γίνεται 35 ετών στις 20 Φεβρουαρίου, είπε ότι ήταν τόσο υπερσυγκεντρωμένη στην προετοιμασία για το μεγάλο παιχνίδι που «ξέχασε τελείως» τα επερχόμενα γενέθλιά της και την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στις 14 Φεβρουαρίου με τον φίλο της A$AP Rocky.

H Rihanna και ο ράπερ, 34 ετών, καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί μαζί , ένα αγοράκι, τον Μάιο.

rihanna

Η Rihanna σημείωσε ότι, ενώ έχει περάσει δεκαετίες στο προσκήνιο, δεν υπήρχε καλύτερη στιγμή από τώρα για να πει «ναι» στην πολυπόθητη συναυλία του ημιχρόνου αφού την απέρριψε το 2019.

«Αισθάνομαι ότι θα μπορούσε να γίνει μόνο τώρα. Όταν μου τηλεφώνησαν για πρώτη φορά να το κάνω ξανά φέτος, είπα: «Είσαι σίγουρη; Είμαι τρεις μήνες μετά τον τοκετό, πρέπει να πάρω σημαντικές αποφάσεις όπως αυτή τώρα; Μπορεί να το μετανιώσω», θυμάται.

«Αλλά όταν γίνεσαι μαμά, συμβαίνει κάτι που νιώθεις ότι μπορείς να αναλάβεις τον κόσμο, μπορείς να κάνεις τα πάντα. Και το Super Bowl είναι ένα από τα μεγαλύτερα στάδια στον κόσμο», συνέχισε.

«Όσο τρομακτικό κι αν ήταν αυτό, επειδή δεν έχω ανέβει στη σκηνή εδώ και επτά χρόνια, υπάρχει κάτι συναρπαστικό στην πρόκληση όλων αυτών. Και είναι σημαντικό για μένα να το κάνω φέτος. Είναι σημαντικό για την εκπροσώπηση και είναι σημαντικό να το δει ο γιος μου».

Η συναυλία της Rihanna στο ημίχρονο θα σηματοδοτήσει την πολυαναμενόμενη μουσική επιστροφή της, καθώς δεν έχει περιοδεύσει ή κυκλοφορήσει άλμπουμ από το “Anti” του 2016.

Rihanna: Ενδεχόμενο να ξεκινήσει περιοδεία μετά την εμφάνιση της στο “Super Bowl”

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Βρυξέλλες: Συνελήφθη ύποπτος για την τρομοκρατική επίθεση με τους δύο νεκρούς

HerNews ka

Sharon Stone: Eίναι δεκαέξι μέρες θετική στον κορονοϊό!

HerNewskl

Τουρκία: Η ελπίδα παραμένει ζωντανή – 12χρονος ανασύρθηκε από τα συντρίμμια 260 ώρες μετά τον σεισμό

Her News