HerNews.gr
Διεθνή

Rihanna: Ενδεχόμενο να ξεκινήσει περιοδεία μετά την εμφάνιση της στο “Super Bowl”

Η μουσική βιομηχανία είναι γεμάτη από φήμες ότι η Rihanna πρόκειται να κάνει περιοδεία μετά την πολυαναμενόμενη εμφάνιση της στο Super Bowl.

Τρεις πηγές είπαν στο Page Six ότι έχουν ακούσει φήμες για την Rihanna που την θέλουν να “βγαίνει στους δρόμους” αργότερα φέτος, αλλά και αν ισχύει κάτι τέτοιο θα παραμείνει ύπο άκρα μυστικότητα.

«Υπήρξε πολλή συζήτηση μεταξύ των ανθρώπων που γνωρίζουν, ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες, ότι η Rihanna ετοιμάζεται να ανακοινώσει μια περιοδεία», μοιράζεται ένας από τους γνώστες. «Φαίνεται να είναι κάτι περισσότερο από απλές φήμες σε αυτό το σημείο».

Μια δεύτερη πηγή μας λέει, «Ακόμα και μερικά μέλη της ομάδας της Rihanna έχουν κρατηθεί στο σκοτάδι. Όλα είναι ένα μεγάλο μυστικό».

Θα ήταν η πρώτη περιοδεία του ιδρυτή της Fenty Beauty από το 2016, όταν πήγε το άλμπουμ της «Anti» σε τρεις ηπείρους και παρουσίασε 75 συναυλίες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hypebae (@hypebae)

Η κουβέντα έρχεται μετά από καλλιτέχνες σούπερ σταρ όπως η Beyoncé , η Madonna και η Taylor Swift που αποκαλύπτουν τα σχέδιά τους για περιοδεία αυτό το καλοκαίρι.

Η Rihanna  ανακοίνωσε τον περασμένο Σεπτέμβριο ότι θα ήταν επικεφαλής του ημιχρόνου του Super Bowl LVII στο State Farm Stadium στο Glendale της Αριζ., στις 12 Φεβρουαρίου.

Rihanna: Το εντυπωσιακό trailer για την εμφάνισή της στο show του Super Bowl

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Madonna: Θέλει η Britney Spears να είναι μαζί της στη σκηνή στην περιοδεία της “Celebration”

HerNews ka

Tyra Banks: Ισχυρίζεται ότι δεν έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις – «Κοιτάζομαι στον καθρέφτη και δεν νιώθω 50»

HerNews ka

Τζένιφερ Λόπεζ: Βίωσε μετατραυματικό στρες πριν από τον γάμο της με τον Μπεν Αφλεκ

Her News