HerNews.gr
Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου:«Δεν θα χύσω κροκοδείλια δάκρυα σαν μερικούς μερικούς»

 Η Ρούλα Πισπιρίγκου η μάνα που κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της. Ο σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης έσπασε την σιωπή του με εκείνη να του ρίχνει πυρά μέσα από την ΓΑΔΑ.

Μιλώντας στην εκπομπή Πρωινοί Τύποι στον ΑΝΤ1 ανάφερε χαρακτηριστικά φωτογραφίζοντας τον Μάνο Δασκαλάκη. «Θα κάνω τα πάντα για να δουν τη μάνα είχαν τα παιδιά. Θα φέρω ό,τι τεχνική υπάρχει για να αποδείξω την αλήθεια και όχι σαν μερικούς, μερικούς που κάνουν τα κροκοδείλια δάκρυα για να φανούν Άγιοι».

Να σημειωθεί ότι ο Μάνος Δασκαλάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Μπαμ «άδειασε» την 33χρονη σύζυγό του. Ενώ κάποια στιγμή ξέσπασε και σε κλάματα.

Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν αναφέρει σε κανένα σημείο το όνομα της συζύγου του Ρούλα Πισπιρίγκου. Αναφέρει μεταξύ των άλλων: «Θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από πού βρέθηκε η κεταμίνη, από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη. Πώς την έδωσε; Τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πλοία: Δεμένα στα λιμάνια λόγω της 24ωρης απεργίας των ναυτικών για τη δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη

HerNews ka

«Κιβωτός του Κόσμου»: Νέα προθεσμία 10 ημερών έλαβε ο πάτερ Αντώνιος από τους εισαγγελείς – Θα απολογηθεί για βαριά αδικήματα

HerNews ka

Σπύρος Παπαδόπουλος – Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Το τέλος συνεργασίας και τα “κατηγορώ” – Η πρώτη αντίδραση του ηθοποιού

Her News b