HerNews.gr
Ελλάδα

Σαλαμίνα: Μέλος πληρώματος ferry boat βούτηξε & έσωσε γατάκι που πνιγόταν

Μία όμορφη είδηση έρχεται από τη Σαλαμίνα με πρωταγωνιστές ένα γατάκι και δύο μέλη πληρώματος ferry boat.

Όπως έγινε γνωστό μέσω σχετικής ανάρτησης στο Facebook, ένας άντρας, μέλος πληρώματος πλωτού σκάφους, άκουσε ξαφνικά κλάματα, όταν εντόπισε ένα μικρό γατάκι στη θάλασσα να παλεύει να μην πνιγεί.

Χωρίς κανέναν δισταγμό, ο άντρας βούτηξε και κολύμπησε μέχρι το σημείο που ήταν το μικρό ζώο. Αφού το έπιασε, προσπαθούσε να το κρατήσει πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας ώστε να μην πιει νερό.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Φανερωμένης.

Στη σχετική ανάρτηση αναφέρεται:

«Για άγνωστο λόγο το γατάκι βρέθηκε μέσα στην θάλασσα… Ο Thanasis Chiotis με την βοήθεια του George Karnesis, πλήρωμα του ferry boat, βούτηξε χωρίς δεύτερη σκέψη, το έσωσε και θα το υιοθετήσει με την αγάπη που ξέρω καλά ότι χρόνια τον διακρίνει… Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς και στους δύο καλούς φίλους».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καιρός: 40 βαθμοί Κελσίου σήμερα αλλά από Κυριακή κάνει «βουτιά» ο υδράργυρος

Her News b

Πτώση Canadair στην Κάρυστο: Θρήνος για τον άδικο χαμό των δύο πιλότων – Κηρύχθηκε τριήμερο πένθος

HerNews ka

Γιώργος Βάλλης: Η δήλωση του για τις εκλογές της Προεδρίας της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών

HerNews ka