HerNews.gr
Μόδα

San Aeriko: Εκπτώσεις ως -70% στην ‘’RESTART’’ συλλογή για στυλάτη εκκίνηση της χρονιάς

san aeriko

Ο Ιανουάριος σηματοδοτεί την έναρξη των εκπτώσεων που περιμένουμε πως και πως, για να εμπλουτίσουμε και ν’ ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας, καθώς και για να ξεδιαλύνουμε όσα κομμάτια δεν χρειαζόμαστε πια, κάνοντας χώρο για τα καινούρια. Το San Aeriko, με αέρα.. επανεκκίνησης, φέρνει τη συλλογή FW RESTART, με έκπτωση ως -70%!

Όλα τα fashion statements, cozy πανωφόρια, ζεστά πλεκτά με απαλή υφή, ρούχα που φοριούνται και προσαρμόζονται αναλόγως την περίσταση για να τα φοράς 24/7, καθώς και κομμάτια για ιδιαίτερες περιστάσεις, βρίσκονται στο San Aeriko με έκπτωση ως -70% και σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις και να τα κάνεις δικά σου!

Εμείς στο Hernews ξεχωρίσαμε τις παρακάτω προτάσεις για ολοκληρωμένο look και σου τις παραθέτουμε:

1. Το σικάτο πλεκτό σετ που φοριέται όλες τις ώρες, χαρίζοντας άνεση κινήσεων, μοναδικά χρώματα για όλα τα γούστα, από έντονα μέχρι παστέλ, απαλότητα και κομψότητα που σε συντροφεύει από τις πρώτες πρωινές ώρες, με sneakers, ως τη βραδινή έξοδο με ψηλά μποτάκια.

san aeriko

san aeriko

2. Συνεχίζουμε με τα πουλόβερ σε διάφορες πλέξεις και χρώματα, που σε κρατούν πάντα ζεστή, ειδικά αυτές τις κρύες ημέρες που διανύουμε. Αποτελεί την ευέλικτη επιλογή μας, μιας και προσαρμόζεται στο εκάστοτε στυλ και μπορεί να συνδυαστεί άνετα με τζιν, μακριά παντελόνα, πλισέ φούστα, καθώς και σαν δεύτερο layer πάνω από λεπτό φόρεμα.

san aeriko

san aeriko

san aeriko

3. Αδιαμφισβήτητα από τις φετινές εκπτώσεις δεν γίνεται να λείπουν τα μπουφάν! Εξυπακούεται ότι πάντοτε χρειαζόμαστε ένα και είναι το ρούχο το οποίο ολοκληρώνει με μοναδικό τρόπο κάθε εμφάνισή μας. Το ζεστό Puffer υπόσχεται να μην αφήσει το κρύο να μας διαπεράσει, ενώ αναδεικνύει το στυλ μας, ενώ το Teddy Bear είναι το πανωφόρι που έχει γίνει ανάρπαστο τη φετινή σεζόν FW και αποτελεί από μόνο του μια στυλιστική επιλογή για εμφάνιση.

san aeriko san aeriko

Οι μοναδικές επιλογές από το San Aeriko, ολοκληρώνονται με την υπενθύμιση ότι κάθε τέλος φέρνει και μια νέα αρχή και έτσι, μετά τις εκπτώσεις, σειρά έχει η New Sp-i-ring Collection που αναμένεται να κάνει burst ανοιξιάτικων χρωμάτων, να μας γεμίσει με εικόνες και αρώματα ενός πιο ζεστού καιρού και να μας κάνει ν’ ανυπομονούμε να φορέσουμε τον πιο.. ανοιξιάτικο εαυτό μας! Stay tuned!

san aeriko

san aeriko

san aeriko

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lopez: Ποζάρει γυμνή για την καμπάνια της νέας συλλογής παπουτσιών της

HerNews ka

Tote bag: Γιατί όλες οι γυναίκες θέλουμε αυτή την τσάντα;

Her News

Αθηνά Οικονομάκου: Ανακαλύψαμε το chic μαγιό που φόρεσε στις διακοπές της

HerNewskl