HerNews.gr
Διεθνή

Selena Gomez: Πυροδοτεί φήμες εγκυμοσύνης με την εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών

Η Selena Gomez βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Γαλλία, στο Φεστιβάλ των Καννών, όπου είναι μια από τις μεγάλες πρωταγωνίστριες.

Τελευταία της ταινίας έχει προηγηθεί η είδηση ​​όπου ο πρώην σύντροφός της Justin Bieber ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο τους παιδί μαζί με την σύζυγό του Hailey Bieber.Την είδηση ​​περίμεναν πολλοί που αποφάσισαν να επικοινωνήσουν μέσω των κοινωνικών τους δικτύων με ένα συγκινητικό βίντεο που συγκέντρωσε χιλιάδες συγχαρητήρια στο ζευγάρι.

Η αντίδραση της Selena (στα social media) ήταν να δημοσιεύσει στο Instagram μια φωτογραφία με τον νυν σύντροφό της Benny Blanco , πιασμένοι χέρι χέρι, αλλά δεν έκανε καμία δήλωση σχετικά.

Λίγες μέρες αργότερα ήταν ο Benny Blanco που δήλωσε ότι θα ήθελε να κάνει οικογένεια με τη Selena. Κάτι που έλαβαν οι θαυμαστές ως απάντηση στην ανακοίνωση του πρώην συντρόφου της.

Η Selena πήγε στη Γαλλία για να παρουσιάσει την ταινία της και ανάμεσα σε τόσο κόκκινο χαλί ένα από τα φορέματά της σχολιάστηκε πολύ στα δίκτυα, όπου έγινε λόγος ακόμη και για εγκυμοσύνη.

Η 31χρονη έδειχνε εντυπωσιακή με ένα ασπρόμαυρο φόρεμα που αναδείκνυε τη σιλουέτα της, συνδυασμένο με ένα κομψό κολιέ από διαμάντια και τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez)

Ωστόσο, μια λεπτομέρεια συγκεκριμένα τράβηξε τα βλέμματα: τα χέρια της Selena που καλύπτουν την κοιλιά της και ένα εμφανές “εξόγκωμα στο στομάχι της”.

Αυτή τη στιγμή η Selena Gomez δείχνει πολύ συγκεντρωμένη στην παρουσίαση της ταινίας της και στην κυκλοφορία του βιβλίου μαγειρικής του συντρόφου της. Κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει αυτές τις φήμες.

Benny Blanco – Selena Gomez: Έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πρίγκιπας Χάρι: Χρήση κοκαΐνης και επικοινωνία με τη μητέρα του μέσω μέντιουμ αποκαλύπτονται στο νέο του βιβλίο

Her News

Celine Dion: Εμφανίστηκε χαρούμενη & γεμάτη ενέργεια σε αγώνα χόκεϊ – (ΒΙΝΤΕΟ)

HerNews ka

Μπρούκλιν Μπέκαμ: Επικρίνει εκείνους που τρολάρουν τα βίντεο μαγειρικής του

HerNews ka