HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Σοφία Χατζηπαντελή: “Είμαι 25χρονών όμως και ποτέ μου δε θα βάλω έναν άνδρα πάνω από τη δουλειά μου και τα όνειρά μου”

Σοφία Χατζηπαντελή

Στην Ελλάδα έχει επιστρέψει εδώ και λίγες ημέρες η Σοφία Χατζηπαντελή, την οποία θα δούμε και πάλι στο GNTM.

Το μοντέλο με καταγωγή από την Κύπρο, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Breakfast @Star και τη δημοσιογράφο Λιλή Πυράκη, αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι εδώ και λίγο καιρό έχει χωρίσει από τον σύντροφό της, Ζαχαρία καθώς θεωρούσε ότι της τρώει χρόνο από τη δουλειά της.

Σοφία Χατζηπαντελή

«Ο Ζαχαρίας είναι υπέροχος και υποστηρικτικός. Είμαι 25χρονών όμως και ποτέ μου δε θα βάλω έναν άνδρα πάνω από τη δουλειά μου και τα όνειρά μου. Νόμιζα ότι ο Ζαχαρίας μου τρώει πολύ χρόνο – το λέω με αγάπη – οπότε είμαι μόνη μου γιατί θέλω να εστιάσω στην καριέρα μου» είπε η Σοφία Χατζηπαντελή.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βασίλης Παπακωνσταντίνου για την σύζυγό του Ελένη Ράντου: «Το μυστικό μας στις κρίσεις μας είναι η οπισθοχώρηση»

Her News b

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το Ηappy Day κλείνει 8 χρόνια on air με μια τούρτα υπερπαραγωγή

HerNewskl

Μάριος Αθανασίου: «Πρέπει να αλλάξουν οι πολιτικοί για να αλλάξει η πολιτική – Θα ήθελα να ασχοληθώ με τον τομέα της Παιδείας»

georgegsp