HerNews.gr
Διεθνή

Sofia Vergara: «Θα κάνω κάθε πλαστική χειρουργική επέμβαση που μπορώ»

Η Sofia Vergara μίλησε για τα σχέδιά της για πλαστικές επεμβάσεις, αποκαλύπτοντας ότι θέλει να υποβληθεί σε κάθε επέμβαση.

Η 51χρονη ηθοποιός, είπε ότι ενώ δεν έχει ασχοληθεί ακόμα με τις αισθητικές επεμβάσεις, είναι σίγουρα κάτι που θέλει να κάνει σύντομα.

«Θα κάνω κάθε πλαστική χειρουργική που μπορώ να κάνω όταν είμαι έτοιμη», είπε η Sofia Vergara στο περιοδικό Allure την Τρίτη.Η Σοφία Βεργκάρα βγάζει selfie.Αν δεν ήταν η πολυάσχολη καριέρα της στην οθόνη, η ηθοποιός της «Griselda» παραδέχεται ότι θα είχε ήδη υποβληθεί σε αρκετές επεμβάσεις.

«Μακάρι να είχα περισσότερο ελεύθερο χρόνο– θα είχα κάνει ήδη πράγματα», είπε στο περιοδικό. «Όμως επειδή είμαι μπροστά στην κάμερα, δεν είναι ότι μπορώ να κάνω κάτι και μετά να κάθομαι στο σπίτι μου και να αναρρώνω για εβδομάδες».

Και ενώ δεν έχει κάνει καμία πλαστική επέμβαση μέχρι στιγμής, η Sofia Vergara είπε ότι είναι τακτική φαν του μπότοξ και αντιπαθεί τα fillers.Η Σοφία Βεργκάρα βγάζει selfie στην παραλία.«Δεν πιστεύω στα filler», ομολόγησε. «Νιώθω ότι τα filler κάνουν καλό όταν είσαι πολύ νέος και θέλεις λίγο περισσότερα μάγουλα ή να γεμίσεις λίγο τα χείλη σου».

«Στην ηλικία μου – 51 – νιώθω ότι δεν πρόκειται να σε κάνει να φαίνεσαι νεότερος. Θα σας κάνει να φαίνεστε πιο τελειωμένοι», πρόσθεσε η Κολομβιανή καλλονή.

Όταν ρωτήθηκε γιατί είναι τόσο λάτρης της πλαστικής χειρουργικής, η Vergara είπε ότι μπορεί να αλλάξει όποια πτυχή της εμφάνισής σας θέλετε.

«Νιώθω ότι πρέπει να εκμεταλλευτείς ό,τι υπάρχει εκεί έξω», εξήγησε. «Εννοώ, αν σε νοιάζει η γήρανση. Τίποτα κακό αν δεν σε νοιάζει. Δεν είναι το τέλος του κόσμου. Αλλά αν το κάνετε, τώρα υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα εκεί έξω».

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η ηθοποιός εξέφρασε την αντιπάθειά της για τη γήρανση και παραδέχτηκε ότι θα έκανε τα πάντα για να επιβραδύνει αυτή τη διαδικασία.

Η Σοφία Βεργκάρα βγάζει μια selfie στο μπάνιο.«Θα το παλέψω σε κάθε βήμα», είπε η Sofia Vergara στο People . «Ξέρω ότι δεν μοιάζω το ίδιο. Αλλά δεν νομίζω ότι θα γίνω ποτέ η γυναίκα που θα έχει το θάρρος να είναι με ολόλευκα μαλλιά».

«Η ζωή δεν ήταν πάντα εύκολη», συνέχισε, «αλλά ποτέ δεν ένιωσα πιο δυνατή».

Sofia Vergara: Γύρισε οριστικά σελίδα στη ζωή του ο πρώην σύζυγός της Joe Manganiello

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Samantha Fox: Συνελήφθη η ποπ σταρ μετά από έντονο καυγά σε αεροπλάνο

HerNews ka

9η Μαϊου, «ώρα μηδέν»: Τα 4 σενάρια για τις ανακοινώσεις Πούτιν

Her News

Kardashians-Jenners: Το φαντασμαγορικό Χριστουγεννιάτικο πάρτι τους

HerNews ka