HerNews.gr
Διεθνή

Sofia Vergara: Γύρισε οριστικά σελίδα στη ζωή του ο πρώην σύζυγός της Joe Manganiello

Ο Joe Manganiello έκανε επιτέλους επίσημο το ειδύλλιό του με την Caitlin O’Connor στο Instagram, μέρες αφότου το ζευγάρι φέρεται να κατοικούσε μαζί.

Την Κυριακή, ο 47χρονος ηθοποιός του “Magic Mike”, μοιράστηκε μια σειρά από εικόνες με τους 2,8 εκατομμύρια ακόλουθούς του στην πλατφόρμα και οι θαυμαστές παρατήρησαν ότι μία από τις φωτογραφίες ήταν μια αγαπημένη selfie του ζευγαριού.Η κοπέλα του Joe Manganiello, Caitlin O'Connor, ποζάρει με τριαντάφυλλα.Στη λεζάντα του, ο Joe Manganiello σημείωσε ότι είχε μια κουραστική εβδομάδα προωθώντας την επερχόμενη εκπομπή παιχνιδιών του, “Deal or No Deal Island”, κάνοντας τατουάζ και γυρίζοντας ένα μουσικό βίντεο με έναν φίλο.

Στο τέλος της λεζάντας, ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Και γιόρτασα την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με την Tool & την Caitlin…».

Ο εορτασμός του ζευγαριού για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου απεικονίζεται στα τρία τελευταία στιγμιότυπα της ανάρτησης, τα οποία δείχνουν το δίδυμο να ποζάρει για μια selfie σε μια συναυλία των Tool στο Λος Άντζελες την Τετάρτη.

 

Οι άλλες δύο φωτογραφίες τους δείχνουν να ποζάρουν δίπλα σε ένα βάζο με κόκκινα τριαντάφυλλα και ένα κουτί με σοκολάτες.

Η ανάρτηση του Manganiello έρχεται λίγες μέρες αφότου το TMZ αποκάλυψε ότι το ζευγάρι έχει μετακομίσει μαζί.

Μια πηγή είπε στο ρεπορτάζ ότι ο Manganiello και η O’Connor, είναι «πολύ ερωτευμένοι» και έχουν δεθεί με τις ρίζες τους από το Πίτσμπουργκ και το πάθος τους για ταξίδια.Η Sofia Vergara και ο Joe Manganiello βγάζουν selfie.

Τον Ιούλιο του 2023, η Sofia Vergara και ο Joe Manganiello αποκάλυψαν στο Page Six ότι ακολουθούσαν χωριστούς δρόμους  μετά από επτά χρόνια γάμου.

«Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε. Ως δύο άνθρωποι που αγαπιούνται και νοιάζονται πολύ ο ένας για τον άλλον, ζητάμε ευγενικά τον σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής αυτή τη στιγμή καθώς πλοηγούμαστε σε αυτή τη νέα φάση της ζωής μας», είπαν μέσω κοινής δήλωσης.

Παρά τις φήμες που κυκλοφόρησαν για το τι οδήγησε στον χωρισμό τους, η Vergara αποκάλυψε ότι επέλεξαν να χωρίσουν απλώς επειδή ήθελαν  διαφορετικά πράγματα στη ζωή.

Η Sofia Vergara από τότε έγινε ζευγάρι με τον ορθοπεδικό χειρουργό Justin Saliman, με τον οποίο εθεάθη  για πρώτη φορά  τον Οκτώβριο του 2023.

Sofia Vergara: Κρατάει γυμνή φωτογραφία της στην ντουλάπα της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Celine Dion: Επιδεινώνεται η κατάσταση της υγείας της – Έχασε τον έλεγχο των μυών της

HerNews ka

Ιταλία: Υποχρεωτικό σύστημα στα αυτοκίνητα γονιών για να μην ξεχνούν μέσα παιδιά

Her News

Alec Baldwin: Σοκάρει με την εξομολόγησή του για τα ναρκωτικά – «Η κοκαΐνη ήταν σαν τον καφέ»

HerNews ka