HerNews.gr
Social News

Σοφιάνα Αβραμάκη: Ζευγάρι με πασίγνωστο τερματοφύλακα του ελληνικού ποδοσφαίρου;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κώστα Ραπτόπουλου η Σοφιάνα Αβραμάκη και ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι ζευγάρι.

Όπως όλα δείχνουν ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έχει προχωρήσει τη ζωή του μετά τον χωρισμό του με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, κάτι που πάλι είχε δημοσιοποιηθεί από τον Κώστα Ραπτόπουλο.

Μέσω ανάρτησής του στο Instagram, ο αθλητικογράφος γνωστοποίησε στους διαδικτυακούς του φίλους ότι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι ζευγάρι με τη Σοφιάνα Αβραμάκη.

H Σοφιάνα Αβραμάκη έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη τη συμμετοχή της στο Surviovor, ενώ μάλιστα πριν από λίγες ημέρες είχε βρεθεί στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Ολυμπιακό.

Επίσης τον περασμένο χρόνο είχε βρεθεί στο γήπεδο της Λεωφόρου για να παρακολουθήσει το ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στο οποίο μάλιστα αγωνιζόταν και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Μέχρι στιγμής η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και τη Σοφιάνα Αβραμάκη.

Αλέξανδρος Πασχαλάκης για Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Πιστεύω έχω βρει τη γυναίκα  της ζωής μου»

Οι δηλώσεις της Ειρήνης Παπαδοπούλου

«Έχω την ανάγκη να τοποθετηθώ για το ζήτημα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες που με λυπεί ιδιαίτερα. Η προσωπική μου ζωή είναι κάτι που αφορά εμένα και κανέναν άλλον δεν νομίζω ότι ενδιαφέρεται η κοινωνία μας για να αντιμετωπίζουμε τόσο σοβαρά προβλήματα στις μέρες μας. Όσο για αυτούς που έχουν την ανάγκη να λένε όσα λένε είναι δικό τους πρόβλημα και δεν αφορά εμένα.

Όσον αφορά τώρα τη διάσταση που έχει λάβει το θέμα με αφορμή το χωρισμό μου με τον κύριο Πασχαλάκη είναι ένα ζήτημα ιδιαίτερα λεπτό και είναι καλό να προσέχουμε τι λέμε σε δημόσιο λόγο, καμιά ηλικιακή ομάδα γυναίκα ή άντρας είτε περνάει εμμηνόπαυση είτε ανδρόπαυση δεν έχει ημερομηνία λήξης στην προσωπική ευτυχία. Κάθε ηλικία έχει την ομορφιά της και καλό είναι να αγαπάμε τους εαυτούς μας σε όποια ηλικία και να είμαστε. Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός», είχε γράψει η Ειρήνη Παπαδοπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

papadopoyloy_mhnyma

Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι άντρες θέλετε να ελέγχετε το κινητό και το μυαλό της κοπέλας σας»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της – Αυτό είναι το φύλο

HerNews ka

Συνεργασία – βόμβα θα «γκρεμίσει» την αθηναϊκή νύχτα – Πρώην ζευγάρι τραγουδάνε μαζί μετά από χρόνια

Her News b

Έλενα Παπαρίζου: Σε σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον Ανδρέα Καψάλη στη Γλυφάδα – ΦΩΤΟ

HerNews ka